Galerie Foto | Larisa Iordache se gândește la retragere! Sportiva are planuri surprinzătoare de viitor  • Baraj menținere/promovare Liga 1: Hermannstadt – Mioveni, miercuri, 19:00, Digi Sport 1

  • Baraj menținere/promovare Liga 1: Voluntari – Dunărea Călărași, joi, 20:30, Digi Sport 1

Sportiva originară din București recunoaște că organismul său „i-a transmis semnale” de multă vreme, însă ea a ales să le ignore. Larisa Iordache este concentrată pe obținerea celei mai înalte poziții pe podiumul de la Tokyo, apoi va decide dacă va lăsa în urmă cariera de gimnastă.

Galerie Foto

Larisa Iordache: „Corpul meu zice ‘Au!’ de multă vreme. M-am gândit ce aș face dacă aș renunța la gimnastică”

Larisa și-a trasat obiectivele „post-gimnastică”. Ea susține că nu se vede antrenând, dar ar dori să înceapă o carieră în psihologie și să-și deschidă propria afacere.

E destul de greu să spun când o să mă retrag. Am spus că trag anul acesta și o să trag o linie la finalul anului, să văd ce plusuri și minusuri aș avea dacă aș continua. Nu pot să zic că ar fi un final pentru mine în gimnastică pentru că nu știu ce va fi atunci.

Sunt șase luni de zile până la finalul anului. Corpul meu zice ‘Au!’ de multă vreme, dar nu prea îl bag în seamă. Încerc să mă fac bine cu diferite procedee din medicină: infiltrații, recuperări și așa mai departe.

După perioada prin care am trecut la Campionatul European, cred că bariera psihică este mai mare decât cea fizică. Am avut niște momente foarte grele, în care nu mai știam să fac gimnastică. Intram în sală și nu știam de ce intru și pentru ce intru.

Obiectivele erau, dar aveam antrenamente în care nu făceam nimic și nu știam dacă o să ies din asta. Însă antrenorii mei m-au ajutat super mult și au crezut în mine.

M-am gândit ce aș face dacă aș renunța la gimnastică. Îmi doresc foarte tare să dau la psihologie, să ajut copii, să îi încurajez. Am un job de care deja se știe. Pot să stau la birou, să fac diverse lucruri, ori să merg în sala de antrenament, să antrenez.

Nu prea m-aș vedea antrenând, pentru că am stat 20 de ani în sala de gimnastică, între 4 pereți, doar cu aparatele de gimnastică, parcă tinzi la altceva, să te dezvolți și pe altă parte. De asta am ales și partea asta cu psihologia. Cel mai mult mi-aș dori să am o cafenea a mea„, a declarat Larisa Iordache, în cadrul unui podcast de pe YouTube.

Etichete: larisa iordache , larisa iordache jocurile olimpice , larisa iordache retragere , larisa iordache tokyoCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.