Live Video&Text | Hermannstadt – CS Mioveni 0-0, Digi Sport 1. Sibienii au rămas în 10 încă din minutul 6. Dâlbea-eliminat!  • Baraj menținere/promovare Liga 1: Hermannstadt – Mioveni, miercuri, 19:00, Digi Sport 1

  • Baraj menținere/promovare Liga 1: Voluntari – Dunărea Călărași, joi, 20:30, Digi Sport 1

CLICK AICI pentru a urmări partida EXCLUSIV pentru abonații RCS-RDS

Min. 10 – Schimbare Hermannstadt! A ieșit Buzan, a intrat Addae.

Min. 9 – Cartonaș galben Blănaru! Fault la Scarlatache

Min. 6 – HERMANNSTADT A RĂMAS ÎN 10! DÂLBEA A FOST ELIMINAT! Fotbalistul a primit al doilea cartonaș galben, după un cot aplicat în figura lui Șerban, astfel că l-a încasat și pe cel roșu.

Min. 2 – Cartonaș galben Dâlbea! Fault la Buzan.

Orașele interzise sunt exact ca atunci când eram mici și ni se spunea „Nu ai voie”! Hai în Digi Online să le vezi, azi de la 21:00, numai pe Digi World!

Min. 1 – A început partida. Lovitura de start le-a aparținut argeșenilor.

UPDATE Ora 19:24. ECHIPELE DE START

Hermannstadt: Figueiredo – Belu-Iordache, Viera, Scarlatache, Opruț – Dâlbea, Alhassan – Buzan, Mayoral, Petrișor Petrescu – Yazalde

Rezerve: Pop – Vodă, Al. Mățel, I. Stoica, Romario Pires, Addae, Billal, Aralica, Bagaric
Antrenor: Eugen Beza

CS Mioveni: I. Popescu – Oancea, Garutti, Gherghe, Șerbănică – Veres Szilard, M. Șerban – Isfan, B. Rusu, Coșereanu – Blănaru

Rezerve: Ducan – Chindriș, V. Cristea, T. Coman, Massaro, Ivan, Rădescu, A. Panait, D. Toma
Antrenor: Alexandru Pelic


După 0-0 în prima manșă disputată la Mioveni, la capătul unui joc echilibrat, cele două formații vor lupta „pe viață și pe moarte” pentru un loc în ediția următoare a Ligii 1.

Hermannstadt – CS Mioveni | LIVE VIDEO, ora 19:00, pe Digi Sport 1. Statistici și confruntări directe

În afara duelului din urmă cu câteva zile, Hermannstadt și CS Mioveni s-au mai întâlnit de trei ori. Argeșenii nu au reușit să se impună niciodată, în timp ce gazdele de astăzi au câștigat în două rânduri, iar o partidă s-a încheiat nedecis.

CS Mioveni are o singură înfrângere în ultimele 16 jocuri oficiale, opt remize și șapte victorii. De partea cealaltă, sibienii sunt la rândul lor într-o formă bună, cu trei succese, două rezultate de egalitate și un eșec în ultimele șase meciuri.

Alexandru Pelici, fostul antrenor al lui Hermannstadt, se află acum pe banca celor de la Mioveni și încearcă să-și trimită fosta echipă în Liga 2: ”Înaintea jocului vă spuneam că suntem la 180 de minute de Liga 1, acum suntem la 90 de minute. Totul depinde de noi. Promovarea sau retrogradarea se va juca la Mediaș. Vom vedea ce va fi. A fost un meci echilibrat, cred că este echitabil rezultatul.

Niciuna dintre cele două echipe nu ar fi meritat să câștige. Mă bucur că băieții mei au luat pulsul echipei de Liga 1 și sper să avem mai multă personalitate și mai mult curaj la Mediaș. Au fost momente când puteam să încercăm mai mult. Cu mai mult curaj, puteam să scoatem mai mult la anumite faze. Îi felicit. Au încercat și au luptat de la egal la egal cu Sibiul, o echipă care totuși vine din Liga 1.

Nu știu dacă este datorită că am urcat noi la nivelul lor sau pentru că au coborât ei la nivelul nostru. Sibiul pleacă cu prima șansă pentru că este echipa din Liga 1. Ne bucură faptul că am scos un egal alb, nu am primit gol, un lucru foarte important.

Ne ducem să ne jucăm șansa. Sper să fim pregătiți. Sper să nu fie gravă accidentarea lui Iacob pentru că ar fi o pierdere grea. Îl felicit pe Gică și cel mai bun să câștige și să meargă mai departe”, a declarat Alexandru Pelici la sfârșitul partidei din tur.

Hermannstadt – CS Mioveni | LIVE VIDEO, ora 19:00, pe Digi Sport 1. Echipe probabile

  • Hermannstadt: Cristiano – Mățel, Viera, Scarlatache, Opruț – Belu, Alhassan, Pires, Oroian – Mayoral, Yazalde
  • CS Mioveni: Popescu – Oancea, Garutti, Iacob, Șerbănică – Vereș, Toma – Isfan, Rusu, Coșereanu – Blănaru

Etichete: baraj liga 1 , hermannstadt cs mioveni , baraj mentinere promovareCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.