News Alert | Marius Șumudică este noul antrenor de la CFR Cluj! Prima reacție a tehnicianului: ”Am semnat cu ochii închiși!”  • Baraj menținere/promovare Liga 1: Hermannstadt – Mioveni, miercuri, 19:00, Digi Sport 1

  • Baraj menținere/promovare Liga 1: Voluntari – Dunărea Călărași, joi, 20:30, Digi Sport 1

Antrenorul, liber de contract din martie, când s-a despărțit de gruparea turcă Rizezpor, a semnat în cursul zilei de miercuri un contract valabil două stagiuni cu echipa care a câștigat ultimele patru titluri din Liga 1.

Marius Șumudică este noul antrenor al lui CFR Cluj

Ieri (n.r. marți) am început negocierile serioase cu președintele Marian Copilu și astăzi (n.r. miercuri) am semnat. Îți dau cuvântul meu de onoare că am semnat aproape cu ochii închiși că am simțit permanent că totul este în regulă. Mă bucur foarte mult că am încheiat repede și nu am stat în negocieri lungi.

Abia aștept să începem lucrul efectiv împreună. Am văzut că au fost fel și fel de discuții în spațiul public, n-am făcut niciun fel de licitație.

Am ales echipa care cred că mi se potrivește în momentul ăsta. Da, este adevărat, am negociat cu echipe din Arabia Saudită, chiar și astăzi (n.r. miercuri) am fost sunat de un club”, a declarat Marius Șumudică, pentru Digi Sport.

Orașele interzise sunt exact ca atunci când eram mici și ni se spunea „Nu ai voie”! Hai în Digi Online să le vezi, azi de la 21:00, numai pe Digi World!

În ultimele săptămâni, Marius Șumudică a fost ofertat de FCSB, fiind chiar aproape să se înțeleagă cu Gigi Becali, însă anumite neînțelegeri în privința componenței staff-ului tehnic au împiedicat atingerea unui acord. De asemenea, antrenorul român a mai fost dorit de Al Feiha, din Arabia Saudită, și Kayserispor, din Turcia.

Edi Iordănescu a luat titlul și a plecat de la CFR Cluj

Marius Șumudică îl înlocuiește la CFR Cluj pe Edi Iordănescu, cel care a câștigat Supercupa și titlul în Liga 1 cu echipa ardeleană.

Totuși, Edi Iordănescu a decis să plece din Gruia la finalul stagiunii, când contractul semnat în decembrie 2020 a expirat.

Marius Șumudică revine, astfel, în Liga 1 după o pauză de patru ani. Ultima echipă antrenată de tehnician în România a fost Astra, pe banca căreia a cucerit titlul și Supercupa, în 2016.

Etichete: marius sumudica , antrenor cfr cluj , marius sumudica cfr clujCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.