Radu de la Puterea Dragostei, din nou îndrăgostit? Cine este fata pe care a sărutat-o cu forța?


În ediția de astăzi a emisiunii Puterea Dragostei în centrul atenției vor fi Radu și Adriana, care vor trece inevitabil la un un alt nivel al relației lor. Se pare că Radu este din ce în ce mai atras de sora Alexandrei, favorita publicului.


In articol:


În timp ce Adriana se afla la o întâlnire în camera roșie cu Marius, noul concurent. Radu intră în cameră pe neașteptate, se asunde, pentru ca Adriana să nu-l vadă.

Într-un moment de nebunie Radu o sărută cu forța pe Adriana de la Puterea Dragostei. Reacția fetei, însă este surpinzătoare, iar Marius, noul concurent este de-a dreptul uimit de gestul lui Radu.

Gest șocant din partea lui Radu în emisiunea Puterea Dragostei! Ce l-a determinat să o sărute forțat pe Adriana?

Chiar înainte să aibă loc gestul șocant făcut de Radu, Marius îi dezvăluie Adrianei că acesta i-a spus să nu se bage peste el și ea.

Cu ceva timp în urmă. Radu a spus destul de clar, că e atras de Adriana, însă nimeni nu îl lua în serios atunci, dar iată că spusele acestuia s-au adeverit într-o formă neașteptată.

Radu de la Puterea Dragostei, din nou îndrăgostit? Cine este fata pe care a sărutat-o cu forța?[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Un nou concurent a intrat în casa Puterea Dragostei! Pe ce fată a pus ochii?

Gestul lui Radu demonstrează că ar fi chiar îndrăgostit de Adriana, însă nu i-a mărturisit încă sentimentele lui față de ea.

Adriana este momentan printre cele mai râvnite și curtate concurente de la Puterea Dragostei sezonul 3.

De asemenea, noul concurent, Marius, o avea pe lista fetelor favorite, însă și alți concurenți precum Radu, Cristian Comănici și-au arătat o simpatie față de aceasta.

Radu de la Puterea Dragostei, din nou îndrăgostit? Cine este fata pe care a sărutat-o cu forța?[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Scandal în casa Puterea Dragostei! Ayda în război total cu una dintre concurente

Ayda, nemulțumită de comportamentul lui Radu!

Se pare că Ayda, fosta iubită a lui Radu, este nemulțumită pentru că Radu se dă la alte fete de față cu ea.

Nu a fost deloc plăcut pentru Ayda, faptul că Radu a sărutând-o pe Adriana, acest lucru ar însemna că bruneta încă îl mai place pe acesta.

„Nu ți-e rușine să te dai la fata asta de față cu mine?”, i-a spus Ayda lui Radu atunci când acesta încerca să cucerească, în

trecut, o altă concurentă.

Citeste si: Aya de la Puterea Dragostei face dezvăluiri uluitoare despre o concurentă: „Îți arăt înregistrările..”

Radu și Ayda au avut foarte multe conflicte de-a lungul timpului la Puterea Dragostei după despărțire, iar Radu chiar încerca să o convingă pe Ayda să plece acasă.Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.