Trei fotbaliști debutează pentru România în amicalul cu Georgia! Cum arată echipa aleasă de Mirel Rădoi  • Baraj menținere/promovare Liga 1: Hermannstadt – Mioveni, miercuri, 19:00, Digi Sport 1

  • Baraj menținere/promovare Liga 1: Voluntari – Dunărea Călărași, joi, 20:30, Digi Sport 1

Pentru duelul de pe arena ”Ilie Oană”, la care vor asista și spectatori, Mirel Rădoi a alcătuit o formulă de start din care fac parte și trei debutanți la prima reprezentativă, portarul Andrei Vlad, fundașul dreapta Deian Sorescu și mijlocașul central Darius Olaru.

Andrei Vlad, Deian Sorescu și Darius Olaru debutează la prima reprezentativă

Selecționerul a decis să înceapă, astfel, cu Andrei Vlad în poartă, o linie defensivă formată din Deian Sorescu, Vlad Chiricheș, Ionuț Nedelcearu și Cristian Ganea, Darius Olaru, Răzvan Marin și Alexandru Maxim la mijloc, și un trident ofensiv alcătuit din Ianis Hagi, Denis Alibec și Florin Tănase.

Primul ”11” al României pentru duelul cu Georgia:

  • Vlad – Sorescu, Chiricheș, Nedelcearu, Ganea – Olaru, Marin, Maxim – I. Hagi, Alibec, Tănase

Rezerve: Niță, Iacob – Rus, Cicâldău, Ivan, Moruțan, Keșeru, Păun, Budescu, Camora, Stanciu, Al. Băluță

Orașele interzise sunt exact ca atunci când eram mici și ni se spunea „Nu ai voie”! Hai în Digi Online să le vezi, azi de la 21:00, numai pe Digi World!

După duelul cu Georgia, pentru România urmează al doilea și ultimul joc al acestei acțiuni, tot o partidă de verificare, însă în compania unui adversar mai puternic, Anglia.

Meciul este programat duminică, 6 iunie, de la ora 19:00, pe stadionul din Middlesbrough.

Etichete: mirel radoi , romania georgia , andrei vlad , deian sorescu , darius olaruCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.