Un nou caz șocant în România: doi copii mici, uciși de mama lorLa doar o zi după Ziua copilului, o nouă tragedie zguduie România: doi minori, în vârstă de 4 luni, respectiv 1 an și 9 luni, au fost găsiți fără viață în satul Rușor din județul Maramureș. Potrivit primelor informații, mama celor doi copii le-ar fi luat viața micuților.


In articol:


Presa locală informează că mama copiilor, care suferea de grave afecțiuni psihice, ar fi comis crima înfiorătoare. Femeia ar fi aplicat mai multe lovituri pe corp celor doi copii minori, de 4 luni, respectiv 1 an și 8 luni, provocându-le decesul. 

Citeste si: Trei surori omorâte de către mamă după ce le-a spălat cu o substanță toxică pe cap 

Manevrele de resuscitare, inutile

Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș a fost sesizat prin apel Sistemul Național Unic Apeluri de Urgență 112 de către un bărbat, în data de 02 iunie, la ora 10.54, despre faptul că în satul Rușor, localitatea Copalnic Manăștur doi copii prezentau probleme respiratorii severe, conform publicației ZiarMM.

„În urma deplasării la fața locului a polițiștilor din
cadrul Secției 7 Suciu de Sus, s-a constatat faptul că doi copii minori, în vârstă de un an și nouă luni, respectiv în vârstă de 4 luni, în ciuda manevrelor specifice de resuscitare efectuate de personalul medical, au decedat”, a declarat Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Citeste si: VIDEO| Moarte bizară într-o casă parohială

Potrivit acesteia, la fața locului se deplasează o echipă complexă de cercetare, care va efectua activități în vedere lămuriri tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub coordonarea

procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.

Ancheta, în plină desfășurare

Anchetatorii trebuie să stabilească dacă avem de a face cu o crimă sau un simplu accident. Se stă de vorbă cu mama celor doi copii pentru a se vedea ce s-a întâmplat.

Vor fi luate declarații vecinilor, dar și tuturor celor care ar putea avea informații despre ceea ce s-a întâmplat în acest caz care cutremură România.

Imagini de la fața locului, potrivit site-ului  vasiledale.ro:Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.