Din ce a făcut Florian Tudor bani în Mexic. În anul 2000, cel supranumit Rechinul avea un magazin în Craiova


Cel mai vânat român din Mexic, Florian Tudor, supranumit Rechinul, a fost reţinut de autorităţile de peste Ocean la mai bine de două luni după ce Tribunalul Bucureşti a emis mandat de arestare pe numele său. În prezent, Florian Tudor este arestat provizoriu în Ciudad de Mexico, în vederea extrădării către România. Află cine a fost, de fapt, Florian Tudor și cum a făcut bani în Mexic.


In articol:


Florian Tudor (Rechinul) a fost arestat de procurori ai Biroului Procurorului General, ca urmare a unei solicitări venite din partea autorităților noastre. De altfel, Poliția Română îl căuta pentru constituirea unui grup infracțional organizat şi tentativă de omor.

Cum făcea Rechinul bani în Mexic

În Mexic, Florian Tudor și-a făcut un adevărat nume și a devenit în scurt timp cel care controla o mare parte a țării și nu numai. De isprăvile românului au auzit și americanii. Agenții FBI au intrat pe firele cazului, unul care i-a adus peste sute de milioane de dolari românului din clonarea cardurilor și trecerea ilegală a conaționalilor în SUA, peste granița mexicano-americană.

Citeste si: Când va fi extrădat Florian Tudor, zis Rechinul, și ce pedepse riscă după ce va fi judecat în România

Conform presei din Mexic, Florian Tudor a devenit peste noapte un om de afaceri. Astfel, cu banii pe care îi scotea din acțiuni ilegale mergea și investea în proprietăți de lux.

Rechinul așa a reușit să își cumpere imobile în zone incredibile ale Mexicului, dar și în Statele Unite, Indonezia și chiar Bali.

De asemenea, acesta a construit și șase blocuri în Craiova.

Toate acestea au fost posibile datorită unei încrengături aparte. Vorbim despre o adevărată caracatiță din care făceau parte peste 250 de oameni.

Rechinul din Mexic[Sursa foto: Facebook]

Botezaţi ”Gangsterii de pe Riviera Maya” după regiunea în care operau, interlopii originari din Craiova au instalat în jur de o sută de bancomate capcană la malul mării Caraibilor între localităţile Cancun şi Tulum, dar şi în alte zone turistice din ţara latino-americană.

Citeste si: Cine este deputatul condamnat la doi ani de închisoare într-un dosar de lovire

Așadar, bancomatele bandei au colectat ilegal informaţiile utilizatorilor, datele furate au fost transferate pe carduri clonă, după care alți oameni erau trimiși în cu totul alte zone ale lumii ca să retragă banii.

Cu ce se ocupa Rechinul la începutul anilor 2000


La începutul anilor 2000, Florian Tudor (Rechinul) era doar proprietarul unui magazin mic din centrul Craiovei unde vindea ochelari și brichete. Culmea, acesta obişnuia chiar să încarce brichetele rămase fără gaz ale oltenilor.

Oamenii legii spun că din acele zile ar fi prins gustul clonării cardurilor, deoarece România era o țară săracă și cu bancomatele goale. Apoi Florian Tudor a plecat în Italia, apoi în Olanda, unde a și fost arestat și condamnat.

 

 

 Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.