Doi frați de 3 și 5 ani, dispăruți de acasă, sunt căutați de sute de oameni și un elicopter în județul Caraș-SeverinDoi copii, de 3 și 5 ani, din satul Globurău, județul Caraş-Severin, care au dispărut miercuri seara de acasă sunt căutați de peste 250 de persoane, între care polițiști, jandarmi, pompieri militari, dar și voluntari. Potrivit IPJ Caraș-Severin, căutările minorilor s-au desfășurat fără întrerupere de la momentul sesizării, iar începând de joi dimineața oamenii legii au apelat și la un elicopter în încercarea de a-i găsi pe cei doi frați.

De joi dimineața, un elicopter IGAV cu un echipaj la bord survolează întreaga zonă împădurită din apropierea localității de dispariție.

La acțiune participă joi dimineața peste 250 de persoane, suplimentar față de cele angrenate pe timpul nopții, potrivit Mediafax. Aproape 100 de polițiști, 20 de jandarmi, inclusiv jandarmi montani, 41 de pompieri militari, 8 specialiști Salvamont, voluntari, pădurari și localnici care cunosc foarte bine zona, împărțiți în echipe, au împânzit întreaga zonă de căutare.

La fața locului se acționează în continuare cu doi câini, urmând a fi adus un al treilea câine antrenat în misiuni de căutare-salvare aparținând Serviciului Salvamont Caraș-Severin.

Cei doi copii, de 3 și 5 ani, sunt frați și au dispărut de la domiciliul din satul Globurău, comuna Mehadia.

„Astăzi, 03 iunie, la ora 00.10, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Mehadia au fost sesizați despre faptul că în cursul serii, în jurul orei 20.00, Frățilă Florin Gheorghe, de 5 ani, și Frățilă Maria Magdalena, de 3 ani, au plecat de la domiciliu și nu au mai revenit până în prezent”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

Cei care pot furniza informații cu privire la cei doi minori dispăruți sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze 112.

Editor : A.A.Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.