Tânără dată dispărută din 2010, descoperită la 500 metri de casă, trăind în secret cu iubitul ei



O adolescentă dispărută în 2010 a fost găsită 11 ani mai târziu trăind fericită la câteva sute de metri distanță de familia ei, împreună cu bărbatul pe care îl iubește.

Sajitha avea doar 18 ani când a dispărut de acasă, din satul Ayalur din Palakkad, India, în urmă cu peste un deceniu. Familia ei a renunțat între timp să mai spere la reîntoarcerea ei. Dar în toată această perioadă, ea a locuit la doar 500 de metri distanță, împreună cu iubitul ei, Alinchuvattil Rahman.

Potrivit Indian Express, mama bărbatului locuia în aceeași casă, dar nu ar fi știut nimic despre prezența fetei, deoarece el își ținea mereu dormitorul încuiat. Ca să nu fie descoperită, Sajitha își petrecea timpul exclusiv în dormitorul respectiv și folosea căști atunci când se uita la televizor sau asculta muzică.

Familia lui Rahman a încercat recent să-i găsească o soție și, deși el nu a respins ideea, fratele bărbatului a fost convins că asta va fi o problemă. „Se comportă ca un nebun dacă cineva încearcă să intre în camera lui”, a spus el.

Acum trei luni, Sajitha a plecat din casa iubitului ei în aceeași zi în care el s-a certat cu familia și a fugit. Cei doi nu s-au despărțit și nici nu intenționează să facă asta, ci s-au mutat într-un alt sat și ar vrea să înceapă o nouă viață.

Îngrijorată de fuga de acasă a bărbatului, familia i-a anunțat dispariția la poliție. Părinții și fratele lui nu bănuiau că reîntâlnirea va scoate la lumină adevărul atât de bizar.

Vorbind despre caz, ofițerul de la secția din Nenmara care s-a ocupat de caz, Deepa Kumar, a spus că Sajitha și Rahman și-au păstrat relația secretă pentru că provin din medii religioase diferite.

„Povestea lor sună neobișnuit, dar așa s-a întâmplat. Am dus cuplul la casa lui Rahman și ei ne-au explicat cum Sajitha a trăit în secret într-o cameră în toți acești ani”, a declarat polițistul.

Întrucât Sajitha nu a mai fost văzută de atâția ani, toți apropiații au crezut că nu va mai fi văzută niciodată. „Toată lumea a suspectat că a fugit departe de casă”, a declarat Kumar.

Cuplul a mers acum în fața unei instanțe locale care le-a permis să locuiască împreună, după ce Sajitha a declarat că îl iubește pe Rahman și își dorește o viață alături de el.



Citește mai mult..