VIDEO| Adrian Minune – dezvăluiri incendiare la „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Ce legături a avut cu lumea interlopă: „Umilit ești și când ești înjurat!”


Adrian Minune a vorbit despre viața sa de manelist, dar și cum a ajuns să facă furori în lumea manelelor încă de la 17 ani, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D. Lăutarul a vorbit și despre legăturile sale cu lumea interlopă.


In articol:


Adrian Minune a povestit cum a debutat în cariera sa de cântăreț cu melodia celebră „Of, viața mea”. El a făcut lumină și a declarat că informațiile din presă sunt false, iar piesa este compusă de nimeni altul decât Liviu Puștiu.

La cei 47 de ani, Adi Minune are 45 de albume muzicale alături de mai mulți maneliști cunoscuți.

Citeste si: Tzancă Uraganu- mesaj pentru Nicolae Guță. Ce i-a transmis manelistul

Întrebat ce îl face mai bun decât ceilalți interpreți de manele, Adrian Minune a zis: „Probabil seriozitatea, probabil familia, iar publicul este cel care îți spune adevărul. Maneliștii noștrii…la fiecare solist există o piesă bună.
Nu cred că sunt cel mai bun, cred că sunt unul dintre cei mai apreciați.”.

Minune a vorbit și despre scandalul de plagiat din anul 2014. El a fost acuzat că a furat piesa cântărețului grec Nikos Vertis după care a scos maneaua „Dacă exiști în vise”, dar și o melodie de a Rihannei. „Eu nu numesc furat această piesă. Nu mi-am însușit drepturile că am compus eu această melodie.
Niciodată nu am zis că este piesa mea. Îmi place piesa asta, pun niște cuvinte și o cânt.”,
a zis Adrian Minune.

Adrian Minune- umilit la mai multe evenimente private în cadrul cărora a cântat

Interpretul de manele a afirmat că s-a temut de multe ori pentru viața lui pentru că practică o meserie extrem de grea. Adrian Minune a trecut prin clipe grele și la o nuntă din Spania, dar și la Giurgiu în urmă cu câțiva ani unde a fost pălmuit.

Citeste si: VIDEO- Adi Minune are probleme cu poliția într-un dosar de șantaj

Adrian Minune – despre viața de lăutar.[Sursa foto: Instagram]

Întrebat de prezentatoarea emisiunii dacă a mințit autoritățile pentru a nu se pune rău cu lumea interlopă, Adi a zis că nu. Manelistul a fost prezent în cadrul unui eveniment unde a izbucnit un scandal puternic, însă a declarat că nu știe ce s-a întâmplat, deoarece a văzut doar victima care cobora de la etaj nu și agresorul.

Citeste si: VIDEO- Poza cu Adrian Minune și Tzanca Uraganu s-a lăsat cu anchete

Adrian Minune a continuat prin a spune că nu este complexat de înălțimea sa. „Îmi fac treburile mai bine…și par inofensiv în fața interlopilor.”, a replicat Adrian Minune.

Adrian este căsătorit încă din anul 2004 cu Cati Simionescu. Cei doi se cunosc încă de când ea avea 11 ani, iar el 13 ani.

La vârsta de 15 ani a decis să o răpească pentru a putea fi împreună. Cuplul a dat naștere celor trei copii: Carmen Simionescu, Adrian Jr. Simionescu și Adriana Simionescu.

Minune a vorbit în cadrul emiisunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” despre cât de greu sau ușor i-a fost să ajungă unul dintre cei mai cunoscuți și mai îndrăgiți maneliști din România, despre bani, despre viața lui de familie, despre cum vede muzica de la noi și multe altele.

Citeste si: Adrian Minune a plâns când a vorbit despre copii! ”Sunt disperat” A emoționat-o până la lacrimi pe Denise Rifai. De la ce a pornit totul? VIDEO



Citește mai mult..