Emoții pentru francezi! Dembele s-a accidentat. A fost înlocuit după 30 de minute în meciul cu Ungaria  • Formula 1: Marele Premiu al Franței, cursa, duminică, 16:00, Digi Sport 1

  • Kickboxing: Colosseum Tournament, sâmbătă, 20:00, Digi Sport 2

Dembele a intrat în minutul 57, în locul lui Rabiot, dar nu a putut termina partida. Didier Deschamps l-a introdus pe Thomas Lemar în locul său, în minutul 87. Se pare că Dembele a acuzat dureri la coapsa dreaptă, scrie Sport.es.

Dembele, accidentat din nou. A ieșit după 30 de minute  

Momentan, nu se știe cât de gravă este accidentarea atacantului francez, legitimat la Barcelona, dar îngrijorarea este mare pentru că Dembele nu este străin de accidentări. Tot pentru o accidentare la coapsa dreaptă, francezul a fost nevoit să stea ”pe bară” și în finalul anului 2020.

Ultimul meci al Franței din grupa F este în compania Portugaliei, miercuri, de la ora 22:00, la Budapesta.

Viorel Moldovan: ”Dacă avea în față un adversar mai calitativ, Franța suferea poate mai mult”

Moldovan, fostul antrenor al Petrolului, crede că elevii lui Didier Deschamps puteau pierde meciul dacă ar fi întâlnit un adversar mai bine cotat.

WTA Birmingham este fratele mai mic al turneului de Grand Slam Wimbledon. Hai în Digi Online să te bucuri de tenis!

„Greu pentru Franța, a întâlnit un adversar foarte bine organizat, au avut atitudine pe parcursul jocului, au muncit foarte mult, au alergat foarte mult. A fost o nucă foarte, foarte grea de spart pentru Franța. Este un rezultat de egalitate obținut de Franța și un punct, încă sunt pe primul loc, cred că un pic au tratat superficial acest joc, credeau că va fi mai ușor, dar au fost mulți factori care i-au pus în dificultate. Nu au avut prospețime, nu au avut agresivitate.

Astăzi, dacă Franța avea în față un adversar mai calitativ, suferea poate mai mult. Nu știu dacă reușea să facă un rezultat de egalitate și să facă un punct. Poate pierdea jocul dacă era în fața lor o altă echipă”, a spus Moldovan, la Fotbal Club.

Etichete: franta , ousmane dembele , accidentare ousmane dembele , ungaria – franțaCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.