4 mașini au fost distruse cu toporulConflict violent în centrul orașului Toplița, Harghita. Mai mulți oameni s-au încăierat într-o piață, după ce două femei s-ar fi atacat reciproc cu un cuțit. În timpul scandalului, 4 mașini au fost avariate, cu un topor. Conflictul a fost oprit doar la intervenția polițiștilor. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

Un bărbat din municipiul Toplița a sunat la 112, duminică, și a anunțat că în zona Pieței Agroalimentare are loc un scandal în care sunt implicate peste 10 persoane.

În zonă au intervenit o echipă din cadrul IPJ Harghita, jandarmii, precum și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

„11 persoane au fost imobilizate și conduse la sediul Poliției Municipiului Toplița, în vederea efectuării de verificări și luării măsurilor legale ce se impun. Din primele date și indicii obținute de polițiști rezultă că mai multe persoane din județul Neamț s-au deplasat în municipiul harghitean Toplița, unde, pe fondul unor neînțelegeri anterioare ce urmează să fie clarificate, două femei s-ar fi înțepat cu un cuțit reciproc, iar ceilalți participanți și-au aplicat lovituri unii altora”, au transmis reprezentanții Poliției Harghita.

În timpul scandalului au fost avariate patru mașini.

În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

Cercetările continuă sub coordonarea procurorului de caz.

Editor : A.P.Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.