Girona – Rayo Vallecano, LIVE VIDEO, ora 22:00, pe Digi Sport 1. Meciul decisiv pentru promovarea în La Liga  • Formula 1: Marele Premiu al Franței, cursa, duminică, 16:00, Digi Sport 1

  • Fotbal: Girona – Rayo Vallecano (baraj promovare La Liga), duminică, 22:00, Digi Sport 1

Girona – Rayo Vallecano, LIVE VIDEO, ora 22:00, pe Digi Sport 1

În tur, Rayo Vallecano a deschis scorul în minutul 6, prin Isi. Acesta a preluat în careu pasa lui Fran Garcia și a trimis în vinclul din dreapta a porții lui Juan Carlos. Girona a egalat la sfârșitul primei reprize, în minutul 41. Sylla i-a pasat lui Franquesa care a preluat în interiorul careului și a șutat puternic la poartă.

Patru minute mai târziu, Girona a înscris din nou, prin Bustos, dar în urma analizei VAR, golul a fost anulat, pe motiv de henț. Girona a marcat în primul minut al reprizei a doua. Sylla a înscris cu un șut frumos din interiorul careului.

La sfârșitul partidei, Rayo Vallecano a egalat, dar golul a fost anulat după analiza VAR, arbitrul indicând ofsaid.

Espanyol și Mallorca au promovat deja în La Liga

În sezonul regulat, cele două au remizat pe terenul celor de la Girona, scor 0-0, iar în retur Rayo a învins ”acasă” cu 2-1.

WTA Birmingham este fratele mai mic al turneului de Grand Slam Wimbledon. Hai în Digi Online să te bucuri de tenis!

Espanyol și Mallorca sunt echipele care au terminat pe primele două poziții în Segunda Division și au promovat matematic în La Liga. Huesca, Valldolid și Eibar au retrogradat.

Etichete: rayo vallecano , girona , promovare la liga , girona – rayo vallecanoCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.