Marius Marin își poate îndeplini visul! Ce echipă din Serie A îl dorește pe mijlocașul român  • Media: Liga Digisport, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Media: Fotbal Club, luni, 20:45, Digi Sport 1

Parma, formația la care joacă Dennis Man și Valentin Mihăilă, este interesată de transferul lui Marius Marin, însă are concurență.

Marius Marin, dorit de Parma și Salernitana

Potrivit Parmalive, și Salernitana a intrat în ”cursa” pentru obținerea semnăturii lui Marius Marin, aflat sub contract cu divizionara secundă Pisa, locul 14 în ultima ediție de campionat.

Salernitana a încheiat pe locul doi în sezonul recent încheiat din Serie B, clasare care i-a asigurat promovarea în eșalonul de elită al fotbalului italian.

Marius Marin joacă la Pisa din 2019, când a fost transferat de la Sassuolo, în schimbul a 400.000 de euro, iar în ultimul sezon a jucat în 35 de partide, reușind două goluri și trei assist-uri.

Visul lui Marius Marin

Marius Marin a recunoscut în repetate rânduri că unul dintre visurile sale, din punct de vedere profesional, este să evolueze în Serie A, astfel că transferul la Salernitana i-ar aduce îndeplinirea țelului.

Îmi face plăcere că se vorbește despre mine, dar visul meu este altul, eu vreau să joc în Serie A.

Dacă nu cu Pisa, poate cu altă echipă, vom vedea. Deocamdată, mai am doi ani și jumătate de contract cu Pisa”, a declarat Marin Marin, potrivit Playsport, în aprilie.

Căpitanul naționalei de tineret a României de la ultimul EURO a dezvăluit și cum a trăit primul contract cu fotbalul italian, unde a ajuns în 2016, când Sassuolo l-a adus de la ACS Poli Timișoara, unde a făcut primii pași în sportul profesionist.

Ei pun foarte mare preț pe punctualitate, pe seriozitate, iar eu nu am fost bun la aceste capitole. Am pierdut avionul din Budapesta spre Milano și nu am ajuns la timp la probe.

Dar aveam un scop, știam că trebuie să lupt pentru șansa asta, iar după o lună de antrenamente cu echipa Primavera, Di Francesco (n.r. Eusebio Di Francesco, antrenorul de atunci al lui Sassuolo), care e ca tatăl meu, m-a luat la echipa mare”, a transmis Marius Marin.

Etichete: parma , salernitana , marius marin , oferte marius marinCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.