Video Exclusiv | ”Mi se pare discriminare. Dacă faci regula U21, fă și un Over 35!” Problema lui Răduț + de ce n-a reușit la FCSB  • Media: Liga Digisport, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Fotbal: Girona – Rayo Vallecano (baraj promovare La Liga), duminică, 22:00, Digi Sport 1

Actualul fotbalist al celor de la Astra, va deveni liber de contract la finalul lunii, spune că un tânăr fotbalist se poate impune într-o echipă doar dacă are valoare, fără să fie ajutat de regula din Liga 1

Răduț a povestit despre prima sa perioadă la FCSB, pe când avea 19 ani, și a demontat câteva dintre acuzele care i s-au adus atunci.

”Aaaa, a venit în București, tânăr, nu s-a mai concentrat la fotbal, sunt vorbe pe care le spun oamenii din afară și nu știu exact ce s-a întâmplat. Am avut o perioadă bună la început, când am semnat cu Steaua, cu domnul Pițurcă, eram tânăr și dornic de afirmare. 

Apoi, dânsul a plecat de la echipă, s-au schimbat anumite chestii și prin conducere iar cariera mea a luat-o pe o pantă descendentă, contrar așteptărilor mele și ale celorlalți. Eu mă vedeam la Steaua titluar după care să fac pasul la o echipă bună după un an sau doi. Aveam 19 ani, jucam și la echipa națională”, a spus Răduț, într-un interviu EXCLUSIV acordat pentru Digi Sport.

Mihai Răduț a explicat de ce nu a reușit la FCSB. Ce spune de Gigi Becali

WTA Birmingham este fratele mai mic al turneului de Grand Slam Wimbledon. Hai în Digi Online să te bucuri de tenis!

Mijlocașul a lăsat de înțeles că au fost și persoane din conducerea clubului roș-albastru care nu l-au agreat, dar nu Gigi Becali.

”Au fost anumite neînțelegeri cu antrenorii următori sau cu oamenii din conducere. Știți cum se întâmplă la Steaua, îmi place să lucrez cu oameni corecți, dar, cumva, m-au dezamăgit. Adică, dacă tu vii și-mi spui în față ce frumos ești și ce-mi place de tine, dar mai apoi pe la spate să zică, e fotbalist bun, dar e de sală, atunci și eu mă frustrez.

Nu domnul Becali, dânsului îi plăcea de mine. Dar, nu doar antrenorul, erau și oameni din conducere. 

Oricum, eu jucam bine la 19 ani și nu erau legile de acumn, Jucai dacă erai bun. Oricum, mi se pare discriminare. Dacă Gabi Tamaș joacă cel mai bine pe poziția lui, ce faci, îl scoți ca să bagi un Under?

A, faci un Under 21, fă și un Over 35!”, a mai spus Răduț, la Digi Sport

VIDEO cu Mihai Răduț despre perioada Steaua și regula U21

Etichete: mihai radut , gigi becali , radut dinamo , regula u21 , transferuri fcsbCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.