Cel mai războinic protestatar anti-vaccin a fost găsit MORT. Cazul care a șocat o lume întreagăTrupul neînsufleţit al lui Jurgen Conings, instructor militar simpatizant al extremei drepte, care era înarmat şi considerat periculos şi era căutat din luna mai, a fost găsit, într-o zonă de pădure a Belgiei, în apropierea frontierei cu Olanda.


In articol:


Jurgen Conings, în vârstă de 46 de ani, se afla pe o listă de persoane suspectate de extremism şi a ameninţat mai mulţi oameni, inclusiv pe medicul virusolog care a condus campania Belgiei împotriva Covid-19.

Bărbatul era căutat de aproximativ o lună, iar în căutări au fost implicaţi sute de poliţişti.

Citeste si: Solstițiu de vară 2021. Tradiții misterioase de Sânziene la români

Cadavrul găsit sâmbătă în pădurile din Belgia aparținea unui soldat care și-a părăsit unitatea în urmă cu o lună cu un arsenal de arme și a amenințat că va asasina virusologul de vârf al țării, a declarat ministerul belgian al apărării.

Citeste si: Dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul pilotului care a murit în timpul unui concurs de off road

Vânătoare masivă pe urmele lui „Rambo” din Belgia

O vânătoare masivă care a implicat armata și poliția belgiană și militarii din vecinătatea Germaniei și Olandei a fost lansată după dispariția lunetistului veteran Jurgen Conings, pe data 17 mai.

Soldatul în vârstă de 46 de ani, cu experiență în luptă în Irak și Afganistan, a era înarmat cu mai multe rachete antitanc, o mitralieră, o armă de mână și o vestă antiglonț, luate dintr-un depozit militar și a lăsat note care conțineau amenințări cu moartea împotriva înalților oficiali din Belgia înainte ca acesta să dispară.

Virologul Marc Van Ranst, care a contribuit la restricțiile Covid-19 din Belgia, se afla pe lista de oameni amenințați cu moartea și a ajuns să fie plasat într-o casă sigură de către autorități.

Într-unul dintre mesajele sale, Conings a explicat că „nu mai putea trăi într-o societate în care politicienii și virologii ne-au luat totul” și a avertizat că nu intenționează să se predea pașnic.

Ce a declarat medicul virusolog după anunțul morții lui Jurgen Conings 

Virusologul Marc Van Ranst, care a condus campania Belgiei împotriva Covid-19, a trebuit să fie dus, împreună cu familia sa, într-un loc sigur după ce Jurgen Conings a dispărut.

“Este în special o uşurare pentru fiul meu faptul că a fost găsit. Sunt de puţin mai mult de o lună în locul sigur în care am fost plasat. Iar astăzi este ziua mea. Sper să revin curând la viaţa normală”, a declarat Van Ranst.

El a postat şi pe Twitter un mesaj: “Gândurile mele se îndreaptă către rudele şi copiii lui Jurgen Conings. Pentru ei sunt veşti foarte triste, pentru că au pierdut un tată, o rudă sau un prieten”.

Luna trecută, maşina bărbatului căutat a fost găsită şi în vehicul s-au descoperit patru lansatoare antitanc şi muniţie. Conings ar fi lăsat scrisori înainte de a dispărea, în care ar fi scris că nu mai poate trăi într-o societate în care “politicienii şi virusologii ne-au luat totul”, potrivit News.ro.

 Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.