Tragedie. Microbuz cu copii, strivit între două TIR-uri. Cel puțin 10 morți


O nouă tragedie cutremură America. Zece persoane, dintre care nouă copii, cu vârste între 9 luni și 17 ani, au murit într-un accident în lanț pe o autostradă din Statele Unite.


In articol:


Majoritatea victimelor erau într-un microbuz care aparținea unui centru de plasament pentru fete abandonate neglijate sau abuzate. În total, 18 mașini au fost implicate în carambol.

Citeste si: Două surori de 11 și 12 ani, dispărute în zona portului Isaccea. Există temerea că s-au înecat


Microbuz strivit de două autocamioane

În imaginile surprinse de martori se vede cum, în urma teribilului accident, a mai rămas un morman de fiare fumegânde, pe șosea și în afara carosabilului.

Tragicul accident s-a petrecut duminică, pe o autostradă din statul american Alabama. Un microbuz al unui centru de plasament a fost strivit de două autocamioane. 8 fete și-au pierdut viața, iar singurul supraviețuitor este chiar șoferul microbuzului, care este directoarea centrului pentru fete.

Un microbuz al unui centru de plasament a fost strivit de două autocamioane.[Sursa foto: Twitter]

Citeste si: Scene șocante în București. Șofer blocat în trafic de un BMW și atacat cu crosa de golf (VIDEO)

Imediat după impact, un SUV a intrat în autovehicule, s-a răsturnat și a luat foc. La volan se afla un pompier și fiica sa de nouă luni. Bărbatul a murit pe loc, iar bebelușul s-a stins la spital. Chiar dacă micuța era într-un scaun special de siguranță, impactul a fost mult prea puternic.

15 autovehicule au fost implicate în accident, iar alte 5 persoane au fost rănite. Primele concluzii ale autorităților arată că accidentul s-a produs din cauza vremii. Şoseaua era umedă, iar şoferii au pierdut controlul mașinilor.Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.