Un autoturism cu patru persoane s-a răsturnat într-o râpă. Două persoane au murit, iar alte două sunt răniteAccident grav în Bacău, unde un autoturism în care se aflau patru persoane s-a răsturnat, duminică, într-o râpă. După impact, două persoane au fost resuscitate la faţa locului, însă manevrele nu au dat rezultate. Un tânăr şi o femeie au fost declaraţi decedaţi la fața locului, iar încă două persoane au fost rănite.


In articol:


UPDATE:  Accidentul s-a produs în satul Filipeşti, comuna Bogdăneşti.

Accident grav în Bacău, unde un autoturism în care se aflau patru persoane s-a răsturnat într-o râpă. Două persoane au decedat, iar alte două au fost rănite

„Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că un conducător auto de 22 de ani, din Oneşti, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 11, din direcţia Braşov către Oneşti, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Din impact a rezultat decesul a două persoane, un tânăr de 19 ani şi o
femeie de 53 de ani, şi rănirea conducătorului auto şi a unui pasager de 42 de ani”,
a trasnmis Poliţia Judeţeană Bacău.

Astfel, poliţiştii continuă sa facă cercetări, acestia au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Citeste si: Florin Cîţu, anunţ despre o hotărâre de Guvern care instituie derogare de la procedura normală privind ajutoarele de urgenţă (VIDEO)

În acest moment, traficul se desfăşoară pe un singur sens de mers

Știre inițială: Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a trasnmis că, pe DN 11 Oneşti-Târgu Secuiesc, în comuna Bogdăneşti, judeţul Bacău, un autoturism în care se aflau patru persoane s-a răsturnat într-o râpă.

Citeste si: Efecte devastatoare în urma furtunilor, în 16 judeţe din țară. Ce recomandări fac pompierii

”Potrivit primelor informaţii, două persoane sunt resuscitate la faţa locului, a treia persoană este transportată la spital, iar cea de-a patra persoană este descarcerată, fiind evaluată medical la faţa locului”, a anunțat Infotrafic.

Traficul rutier a fost întrerupt pe ambele sensuri pentru a permite intervenţia echipajelor de salvare.

Citeste si: ALERTĂ METEO! Ploi torențiale și furtuni în mai multe județe din țară- HARTACitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.