Un elefant a spart cu capul peretele unei case din Tailanda și scotocea cu trompa prin sertare după mâncare VIDEO


O femeie din Tailanda a fost trezită la primele ore ale dimineții în weekend de niște zgomote puternice care veneau din bucătărie. Când s-a dus să vadă despre ce e vorba, a găsit un elefant care băgase capul prin peretele casei și căuta ceva de mâncare, scrie The Guardian.

Ratchadawan Puengprasoppon s-a trezit sâmbătă dimineață în zgomote de obiecte trântite, care veneau din bucătărie. Ea a mers să vadă ce se întâmplă și a descoperit că un elefant spărsese peretele casei cu capul.

Animalul, un mascul pe nume Boonchuay, părea să caute ceva de mâncare. Scotocea cu trompa prin sertare și dărâma oale și farfurii. A luat la mestecat o pungă de plastic, în timp ce Ratchadawan filma scena.

Nu este prima dată când Boonchuay, care trăiește în parcul național Kaeng Krachan din Tailanda, vizitează satul Chalermkiatpattana.

„Vin des în vizită. Vin întotdeauna în zilele de piață, pentru că miroase a mâncare”, a declarat Itthipon Thaimonkol, respoinsabil al parcului.

El a mai spus că voluntari locali și un agent al parcului național monitorizează împreună elefanții și folosesc zgomote puternice și alte metode pentru a-i alunga înapoi în pădure.

Peretele bucătăriei a fost demolat de elefantul venit să caute mâncare. Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Editor : B.P.Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.