Video Exclusiv | Victor Becali, ironii după ce Anamaria Prodan l-a acționat în instanță pe Dennis Man. Ce a spus despre agentul FIFA  • Media: Liga Digisport, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Media: Fotbal Club, luni, 20:45, Digi Sport 1

Victor Becali, cel care își poate relua funcția de agent, pentru că pedeapsa complementară i-a expirat, a ironizat situația cauzată de Anamaria Prodan, susținând că din cauza unor astfel de gesturi, ajung ”tribunalele pline”.

Galerie Foto

Victor Becali, despre procesul intentat lui Dennis Man de Anamaria Prodan

Nu mă interesează pe mine, de ce să fiu dezamăgit? Fiecare om face ce vrea, spune ce vrea și răspunde pentru faptele lui. E o țară liberă, face fiecare ce vrea. Pe mine de ce să mă acționeze în instanță?

Cum a fost luat Dennis Man? Și eu acum te pot acționa în instanță că ai venit aici, la birou. Se va dovedi că am vorbit la telefon și am fost de acord. Nu e niciun fel de problemă.

Tocmai de aceea sunt așa aglomerate instanțele astea, că cine n-are ce face dă pe cineva în judecată pe cineva și oamenii care au probleme reale trebuie să aștepte pentru că-s aglomerate instanțele. N-am eu de ce să-mi fac probleme”, a declarat Victor Becali, într-un interviu acordat Digi Sport.

VIDEO cu declarațiile lui Victor Becali:

Anamaria Prodan l-a acționat în instanță pe Dennis Man, pe care l-a acuzat că a încălcat contractul pe care îl avea cu firma agentului în momentul în care a semnat o altă înțelegere, cu societatea fraților Becali, cea care s-a și ocupat și a perfectat transferul la Parma, în urma căruia FCSB a încasat 11.000.000 de euro.

Agentul i-a cerut jucătorului daune de 350.000 de euro.

Etichete: victor becali , dennis man , transfer dennis man , proces anamaria prodanCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.