Video | Gheorghe Hagi, prima reacție după fuziunea Viitorul  • Media: Liga Digisport, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Media: Fotbal Club, luni, 20:45, Digi Sport 1

La conferința de presă de prezentare a proiectului, Gheorghe Hagi a recunoscut că, odată ce clubul pe care îl patronează a devenit Farul, presiunea a crescut, dar obiectivul rămâne, așa cum s-a întâmplat și în perioada Viitorul, ca echipa să ajungă cea mai bună.

Reacția lui Gheorghe Hagi după ce s-a făcut fuziunea Viitorul – Farul

Mulţumesc celor care au contribuit la acest proiect, să rămână un singur brand, o singură echipă, o singură iubire. Le mulţumesc tuturor celor care au făcut Farul, care m-au crescut. Farul m-a format, trebuie să ducem înainte acest club. Vin greutăţi foarte multe, acum reprezentăm un oraş, toată Dobrogea.

Trebuie să-i facem mândri pe toţi. Eu am o singură strategie, să devin cel mai bun. Trebuie să facem o echipă mare, care să joace un fotbal foarte bun. Nu e uşor, ştim că e responsabilitate, dar putem toţi să ajungem cei mai buni”, a declarat Gheorghe Hagi.

VIDEO cu declarațiile lui Gheorghe Hagi:

Farul va avea un acționariat compus din Gheorghe Hagi, cel care va fi și antrenorul principal al echipei, Zoltan Iașko, cel care a fost în conducerea Viitorului, și Ciprian Marica, deținătorul pachetului majoritar de acțiuni de la deja fostul club Farul.

Mă bucur să fiu aici, e o zi istorică. Aş vrea să mulţumesc suporterilor, fără de care nu am fi fost astăzi aici. Ei au renăscut acest club şi au avut încredere în mine. Au fost mulţi care au avut încredere şi mulţi care nu au avut. Cred că am reuşit să îi conving că interesele mele au fost pentru fotbal şi performanţă. Mă bucur că avem alături de noi legendele Farului, oameni importanţi, suporteri şi oficialităţile.

Vreau să mulţumesc şi vechii conduceri care au susţinut Farul Constanţa, echipa care spune povestea acestui oraş. Aş vrea să spun că nu visam la această zi, să devin partener cu idolul copilăriei mele, Gică Hagi, şi cu Gică Popescu, cel care a fost alături de mine la începutul carierei. Am rămas surprins plăcut de înţelepciunea domnului Hagi, face acest lucru pentru constănţeni, pentru suporteri.

Toţi suntem trecători, dar domnul Hagi alege să facă acest lucru pentru a lăsa ceva în urmă. Astăzi e cea mai uşoară zi, munca de acum începe!”, a transmis Ciprian Marica, la conferința de prezentare.

Farul ar putea avea stadion nou

Deocamdată, Farul va juca meciurile de pe teren propriu la Ovidiu, unde evolua Viitorul, însă în următorii ani ar putea avea un nou stadion, la Constanța.

Vom reconstrui stadionul, acum suntem în stadiul de fezabilitate, îl vom termina în curând. Se va finaliza în două luni, după care vom merge la CNI să facă proiectul și licitația, sunt convins că vom găsi și acolo înțelegere.

Vom explora și alte modalități ca primăria să fie implicată în funcționarea clubului. Eu, ca primar, promit că voi face tot ceea ce ține de mine ca echipa Farul să joace cât mai curând pe noul stadion și să atingă nivelul de ambiție pe care și l-a propus”, a spus primarul Constanței, Vergil Chițac, la conferința de presă.

Etichete: gheorghe hagi , ciprian marica , farul fuziuneCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.