Acord-fulger între fotbaliștii naționalei lui Mancini și Federație. Suma pusă pe masă pentru câștigarea lui EURO 2020  • TENIS: Camila Giorgi – Karolina Pliskova, marți, 14:00, Digi Sport 2

  • Media: Fotbal Club, marți, 20:30, Digi Sport 1

Squadra Azzurra a obținut până acum trei victorii, din trei posibile, cu un golaveraj care nu lasă loc pentru comentarii: 7-0. Tocmai de aceea, în ultimele ore, s-a ajuns la un acord fulger între reprezentanții Federației, reprezentată de președintele Gabriele Gravina (67 de ani), și Bonucci – Chiellini, liderii primei reprezentative, susține Gazetta dello Sport, preluat de tuttomercatoweb.com.

Naționala care are pe masă cel mai mare bonus pentru câștigarea titlului la EURO 2020. Cât vor lua italienii

În cazul în care Italia va da lovitura la acest turneu final, atunci fiecare jucător va încasa câte 250.000 de euro. Mult mai puțin decât bonusurile promise de alte Federații.

Topul celor mai importante bonusuri este dominat de Anglia, care le-a promis fotbaliștilor câte 540.000 de euro (la cursul de schimb în lire). În Belgia, susține aceeași sursă, se vorbeștre despre suma de 435.000 de euro, puțin mai mult decât au oferit Germania și Spania, cu câte 400.000 de euro.

Franța și Portugalia nu au loc la masa bogaților. Acolo s-au promis câte 340.000 de euro, aproximativ cât oferă și Danemarca. 

Cine a fost primul? Oul sau T-Rex? Hai în Digi Online să vezi Dinozaurii ucigași, azi de la 20:00, numai pe Digi World!

Cei mai cumpătați par a fi olandezii, care le-ar fi promis jucătorilor doar 200.000 de euro pentru un succes la turneul final. Ce diferențe față de anii trecuți. Spre exemplu, în 2016, Turcia anunțase că-și va răsplăti regește fotbaliștii pentru un succes final: 750.000 de euro.

Etichete: leonardo bonucci , giorgio chiellini , gabriele gravina , leonardo bonucci giorgio chielliniCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.