Ricardo și Raluca de la „Puterea Dragostei” s-au împăcat?! Cum au fost surprinși cei doi


Ricardo Filip și Raluca Munte de la „Puterea Dragostei” au șocat pe toată lumea. Cei doi au anunțat că sunt împreună din nou, însă în calitate de prieteni.


In articol:


Ricardo Filip și Raluca Munte de la „Puterea Dragostei” au fost surprinși împreună. Cuplul a făcut senzație în mediul online. Tinerii s-au cunoscut în casa dragostei de la Kanal D, acolo unde au format și un cuplu. Mai apoi, au decis să se despartă, iar Ricardo a început o relație cu Deea.

Acum Raluca Munte a făcut anunțul bombă.

Citeste si: Marinescu, nervos la cote maxime. Maria de la „Puterea Dragostei” a izbucnit în lacrimi

În urmă cu doar câteva luni, Raluca afirma că și-a găsit jumătatea și este foarte fericită. Ricardo ieșise și el de curând dintr-o relație cu Andreea Ardelean. Acum, lucrurile s-au schimbat.

Întrebată dacă s-a împăcat cu Ricardo, Raluca Munte a decis să răspundă la întrebarea care stă pe buzele tuturor fanilor emisiunii „Puterea Dragostei”.
Fosta concurentă și-a ținut prietenii virtuali pe jar și a dezvăluit că ea și Ricardo au o relație, însă ulterior a precizat că este vorba despre o relație de prietenie.

„Nu am vrut să recunoaștem până acum. Acum a venit momentul să vă spun și vouă adevărul. Noi formăm un cuplu deja, de o perioadă de timp, dar un cuplu de prietenie!”, a dezvăluit Raluca Munte, fosta concurentă de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Tatăl lui Livian de la „Puterea Dragostei” a fost amenințat cu moartea de fiul Clejanilor: „Nelson Mondialu, cu un telefon îți închid gura!”

Ricardo și Raluca de la „Puterea Dragostei”- prietenie după iubire

Ricardo și Raluca de la „Puterea Dragostei” se comportă ca cei mai buni prieteni. Cei doi s-au amuzat pe acest subiect, zicând că trăiesc o frumoasă poveste de iubire.

Raluca de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Puterea Dragostei”, lider de piață la nivelul întregii țări și pe targetul Comercial

Deși internauții își doreau să-i vadă împreună, cei doi sunt doar amici. Acum, Raluca Munte se află în vacanță alături de familia sa într-o țară exotică.

Citeste si: Jador se gândește să devină tată în curând? Artistul i-a pus pe gânduri pe fani cu un videoclip postat pe Instagram
Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.