„De unde să știm?”. Cum au ajuns șase suporteri francezi la București în loc de Budapesta și ce au făcut când și-au dat seama  • Media: Fotbal Club, miercuri, ora 20:45, Digi Sport 1

  • Media: Fotbal European, miercuri, 22:45 şi 23:45, Digi Sport 1

Pierduți printre suporterii ucraineni din București, Leon, Joel, Didier, Manuel, Jaques și un alt Leon, și-au comandat câte o bere și, în loc să fie pe arena Ferenc Puskas din Budapesta, au urmărit partida Ungaria – Franța în Centrul Vechi, la televizor.

Șase suporteri francezi au ajuns la București în loc de Budapesta și au ratat meciul Ungaria – Franța, de la EURO 2020

Am ajuns din greșeală aici. Devine tot mai clar că nu suntem unde trebuie. Trebuia să ajungem la Budapesta, la meciul Ungaria – Franța. Parcă suntem în filmele ‘Singur acasă – Pierdut în București’. Încercăm să vedem unde s-a produs greșeala. La agenția de turism sau pe aeroport. E foarte posibil să ne fi urcat, pur și simplu în alt avion„, a spus unul dintre suporterii francezi, potrivit jurnalul.ro.

Culmea este că suporterii lui Mbappe și Benzema au verificat biletele de avion abia în Centrul Vechi și mare le-a fost mirarea când au observat că trei dintre ei aveau bilete cu destinația Budapesta și trei București.

  • UEFA a comis aceeași gafă, în urmă cu câteva zile! În prezentarea meciului Ungaria – Portugalia, forul continental a confundat Budapesta, locul de desfășurare al partidei, cu București. Greșeala a fost remediată în 15 minute.

„De unde să știm? Pentru mine, până azi, nu era nicio diferență între ‘Bucharest’ și ‘Budapest'”. Aventura francezilor care au confundat Bucureștiul cu Budapesta

După ce au sunat la agenția de turism și operatorul le-a spus că vina le aparține în întregime, francezii au recunoscut că nu stau foarte bine cu geografia din Estul Europei. În final, cei șase au hotărât să rămână în București și speră ca reprezentativa „Cocoșului Galic” să câștige Grupa F și „să vină după ei” în capitala României.

Hai în Digi Online să vezi care sunt cele mai periculoase animale din lume, cine știe pe unde o să călătorești. Azi de la 20:00, numai pe Digi Animal World!

De unde să știm? E prima oară când călătorim în partea asta a Europei. Și, sincer să fiu, pentru mine, până azi, nu era nicio diferență între ‘Bucharest’ și ‘Budapest’. Trebuie să învățăm mai multe despre Europa. De la aeroport ne-am dus cu grupurile de suporteri. Credeam că sunt suporteri unguri care merg și ei la meci.

Ne-am ținut după ei. Ne-am zis că dacă sunt localnici unguri cunosc bine drumul spre stadion și noi să nu ne mai preocupăm. Nu ne-am gândit nicio clipă că sunt ucraineni. Acum realizez că nici nu aveam cum să ne dăm seama. Nu cunoaștem nici limba maghiară, și pe cea ucraineană sau rusă. Pentru noi sunt la fel de străine.

Acum știm sigur că nu vom ajunge la stadion. Asta e, căutăm cazare și facem sejurul la București. Nu am vrut să mergem la Munchen, am făcut rezervări pentru meciurile din Ungaria, că stăteam patru zile în același oraș. Și uite ce pățim. Ajungem la București.

Rămânem aici și așteptăm ziua de miercuri să vedem unde joacă Franța. Dacă va câștiga Grupa F, vor veni să joace optimile la București, rămânem în continuare. Nu e haios să vină naționala noastră după noi? Allez le Bleus!„, au adăugat cei șase suporteri.

Etichete: bucuresti budapesta , suporteri francezi bucuresti , suporteri francezi euro 2020 , ungaria franta euro 2020Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.