Farul – Rapid, sâmbătă, ora 11:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1  • Media: Fotbal Club, miercuri, ora 20:45, Digi Sport 1

  • Media: Fotbal European, miercuri, 22:45 şi 23:45, Digi Sport 1

Cele două formații, Farul-antrenată de Gică Hagi și Rapid – antrenată de Mihai Iosif, se vor duela într-un meci de pregătire, care se va disputa la Brașov, sâmbătă, 26 iunie 2021, întâlnire care va fi redată și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro.

Ce nu îi place lui Anghel Iordănescu la fuziunea dintre Viitorul și Farul: „Am mai puțină încredere în ei”

Farul și Viitorul au fuzionat, iar echipa rezultată, Farul Constanța, va juca în Liga 1 sub comanda lui Gheorghe Hagi.

La conferința de presă în care s-a oficializat fuziunea dintre cele două cluburi au fost prezenți mai mulți reprezentați ai autorităților locale, care au promis că vor sprijini clubul dobrogean și chiar vor construi un nou stadion la Constanța, pentru Farul.

Ce nu îi place lui Anghel Iordănescu la fuziunea dintre Viitorul și Farul

Anghel Iordănescu, fostul selecționer al României, a salutat proiectul de la Constanța, dar spune că nu are încredere foarte mare în promisiunile oamenilor politici, ci doar în foștii fotbaliști care se află acum în conducerea Farului, precum Gică Hagi, Gică Popescu sau Ciprian Marica.

Hai în Digi Online să vezi care sunt cele mai periculoase animale din lume, cine știe pe unde o să călătorești. Azi de la 20:00, numai pe Digi Animal World!

„Acest proiect, care se va forma, această nouă echipă Farul Constanța, este un proiect extrem de interesant. Cred că Hagi iar a ales cu inima. Farul este echipa care l-a crescut, l-a format, la educat și l-a împins în fotbalul mare. Din acest punct de vedere, sunt convins că a făcut alegerea pentru sufletul lui.

În ceea ce privește politicul, oamenii care au fost acolo, eu am mai puțină încredere în oamenii politici, cel puțin o parte dintre ei. Eu am încredere în Hagi, Popescu, Marica, în oamenii de fotbal care iubesc și trăiesc pentru fotbal. În rest, acești politicieni, primar, viceprimar… sunt trecători”, a declarat Anghel Iordănescu, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Etichete: gica hagi , meciuri rapid , farul rapid amical , meciurti farulCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.