”O să ceară niște lucruri pe care nu știu dacă le putem oferi!”. Belodedici intervine în disputa Iordănescu  • Media: Fotbal Club, miercuri, ora 20:45, Digi Sport 1

  • Media: Fotbal European, miercuri, 22:45 şi 23:45, Digi Sport 1

Anghel Iordănescu nu s-a sfiit să-i dea peste nas lui ”Il Luce”, și să-i spună că e cea mai mare prostie, antrenorul lui Dinamo Kiev a replicat, la rându-i, iar disputa nu este închisă.

Miodrag Belodedici, singurul fotbalist român cu două trofee UEFA Champions League în palmares, cu Steaua (1986) și cu Steaua Roșie Belgrad (1991), crede că ar fi greu pentru actualul selecționer al Ungariei, ca de altfel pentru oricare alt străin, să se integreze la noi.

Belodedici intervine în disputa Iordănescu – Lucescu. ”Străini avem și am avut!”

”Stăm la tv cu alune, unii cu bere, fiecare cu ce are la acest EURO. Așteptăm, așteptăm! E o perioadă mai grea după libertatea pe care am obținut-o cu sacrificii! Așteptăm și calificări…

Ne-a lipsit golul… Trebuie să dăm goluri și să nu primim goluri, asta te învață și antrenorul. Aici am greșit noi.

Hai în Digi Online să vezi care sunt cele mai periculoase animale din lume, cine știe pe unde o să călătorești. Azi de la 20:00, numai pe Digi Animal World!

Străini avem și am avut, nu e ceva nou ce a spus Mircea Lucescu. Străinul lucrează cu românii și o să ceară niște lucruri pe care nu știu dacă le putem oferi”, a spus Belodedici.

Fostul mare fundaș central, poreclit ”Căprioara” datorită eleganței pe care o arăta pe teren, crede că România trebuie să mizeze de acum pe altceva.

”Acum trebuie să avem încredere în băieții Under 21, îmi place de ei, sunt talentați. Dacă nu se duc jucătorii care au obținut calificarea pentru Olimpiadă va fi foarte greu. Important e să participăm, nu trebuie să ne gândim la medalii. Le lăsăm pentru mai încolo.

Turcia și Rusia au probleme de joc, marile echipe suferă după cum vedem”, a mai spus Miodrag Belodedici.

Etichete: mircea lucescu , miodrag belodedici , anghel iordanescu , marco rossiCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.