Șoferul de BMW care l-a atacat cu crosa de golf pe un șofer de Logan, reținut. Polițiștii o caută pe partenera luiBărbatul care a atacat în trafic un șofer din București cu o crosă de golf a fost reținut la două zile după comiterea faptei. Partenera lui, care a lovit mașina cu piciorul și a spart farul Loganului, nu a fost încă găsită.

Poliția Capitalei anunță că a reținut un bărbat de 30 de ani, care va fi cercetat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe. Continuă verificările pentru prinderea femeii care îl însoțea.

Partenera agresorului este identificată, dar nu a fost găsită la domiciliu. În imaginile filmate la momentul agresiunii, se vede cum femeia, după ce lovește cu piciorul Loganul, merge înapoi în mașina din care coborâse și ia o macetă. Cei care au asistat la aceste scene, au strigat către ea și doar așa ea s-a oprit.

Persoana vătămată, un bărbat de 35 de ani, nu a vrut să depună inițial plângere penală. Ieri însă s-a răzgândit, așa că polițiștii au făcut mai departe cercetări și l-au identificat pe agresor.

Incidentul s-a petrecut duminică seară. Filmarea conflictului petrecut în traficul din București a fost publicată de sindicatul Europol pe Facebook. Clipul video a fost transmis poliției de către un șofer care voia să ajute la identificarea autorilor.

În imagini se vede cum un șofer blochează traficul oprind mașina pe diagonală, apoi coboară alături de o femeie și încep să lovească mașina din spatele lor. Femeia lovește oglinda mașinii blocate cu piciorul, iar bărbatul are o crosă de golf cu care sparge geamul șoferului, apoi îl lovește pe cel aflat la volan.

Editor : G.M.Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.