Tragedie. O copilă de 14 ani a murit după ce și-a pus un inel gastric


O adolescentă, în vârstă de 14 ani, a murit după ce și-a pus inel gastric. Umilința colegilor a împins-o să facă acest lucru, iar acum părinții cer dreptate.


In articol:


O minoră de 14 ani a murit la două zile după ce și-a pus un inel gastric. Tânăra era traumatizată de faptul că cei din jur râdeau de kilogramele în plus pe care le are. După decesul fetei, părinții le cer socoteală medicilor și spun că vor să facă dreptate.

O fată din Grecia a murit la doar două zile de la aplicarea unui inel gastric pentru eliminarea surprusului de grăsime. Tânăra a luat această decizie după ce colegii au batjocorit-o ani întregi din cauza greutății sale.

Citeste si: Omul cu cea mai mare familie din lume a decedat. El a avut 39 de soții și 94 de copii

Adolescenta este fiica unui preot.
Ea a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Părinții au decis să-și opereze copila, iar acum vor să se facă dreptate. Minora a fost operată la o clinică privată din Salonic, iar la două zile a murit, având dureri cumplite imediat după intervenție.

Citeste si: VIDEO- Accident- un mort, un copil de 8 ani rănit și alți 15 oameni la spital

„Aștepta cu nerăbdare să se opereze, ca să poată pierde în greutate și pentru ca ceilalți copii de la școală să înceteze să-și mai bată
joc de ea”,
a declarat tatăl adolescentei, potrivit ethnos.gr.

Destinul tragic al unei copile de 14 ani

Preotul Vissarion Kantounis, tatăl adolescentei, a declarat că doctorii care i-au operat fiica și i-au pus inel gastric nu i-au explicat și riscurile intervenției chirurgicale. Specialiștii au transmis că este singura șansă ca ea să scape de kilogramele în plus într-un timp scurt.

Citeste si: Crimă teribilă: doi copii și un bătrân au fost uciși pe loc

Moarte tragică pentru o copilă de 14 ani.[Sursa foto: spynews]

„Trebuie subliniată eroarea medicală, nu bullying-ul. Copilul meu a trebuit să slăbească, deoarece dietele și exercițiile fizice nu au funcționat. Ne-am dus la un profesionist, care este considerat o autoritate în domeniu, și l-am întrebat cum poate slăbi fata mea, iar el a răspuns că există această metodă, cel mai puțin dureroasă, cu recuperare rapidă, așa că am decis să montăm un inel gastric”, a explicat părintele

Tatăl fetei a mărturisit că minora a murit din cauza unor erori medicale făcute de medicii clinicii private care au operat-o pe copilă.

Potrivit bărbatului, doctorii nu ar fi făcut referire și la metodele de recuperare sau la procedură în sine, ci doar la rezultat.

„Copilul meu a plecat la cer din cauza unei erori medicale. Dacă medicul ne-ar fi spus că această operație implică aceste riscuri, nu am fi făcut-o copilului nostru. Doctorul nu ne-a spus nimic, de ce? Nu am avut informații complete despre procedură și recuperarea post-chirurgicală și, bineînțeles, nu am știut niciodată că ar putea să apară complicații”, a continuat Kantounis.

Citeste si: Un motociclist și o șoferiță din Cluj, sărut pasional în timp ce așteptau la semafor! Imagini viraleCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.