„Ce faceți, mă? Beți bere ca șoferii?”  • Media: Fotbal Club, joi, ora 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, joi, 21:30, Digi Sport 1

Recunoscut ca un adevărat gentleman, Ilie Dumitrescu își învăța jucătorii cum să se comporte și în afara terenului. Pe o vreme toridă, unii dintre foștii săi elevi de la Bacău se delectau cu câte o bere, moment în care actualul analist Digi Sport a intervenit și le-a explicat ce ar trebui să consume, dat fiind statutul lor.

Ilie Dumitrescu, antrenor și profesor de conduită în afara terenului: „Bea cu paharul, mă, nu cu sticla”

Pentru mine, Ilie Dumitrescu este un antrenor extraordinar, dar nu are răbdare. Este mai ‘lord’ așa, dar te face să vii de plăcere la antrenament. Odată, erau 43 de grade afară. Terminăm antrenamentul, eram morți, și merg cu Prunea și Miu să bem câte o bere. Decât să mănânci pepene să te balonezi, mai bine așa.

Apare Mister și când ne vede zice: ‘Ce faceți, mă? Sunteți boschetari? Beți bere ca șoferii?’

Îi face semn ospătăriței: ‘Iepuraș, adu 3 Amaretto, 3-4 boabe de cafea și un cub de gheață’. Miu se știa cu ospătăriţa și a luat cinci sticle de Amaretto în cameră. Când ne vede, ‘Mister’ zice: ‘Ce faceți cu alea? Bea cu paharul, mă, nu cu sticla„, a dezvăluit Adrian Pitu, pentru as.ro.

Hai în Digi Online să vezi Mașini de milioane, pentru ca atunci când vei fi miliardar să știi ce mașină de lux să-ți cumperi. Azi de la 21:00, numai pe Digi Life!

Ilie Dumitrescu și-a început cariera de antrenor în 2000 și a pregătit nu mai puțin de 13 formații. Este vorba despre Oțelul, Brașov, Alki Larnaca, România U21, Bacău, Apollon Limassol, AEK Atena, Egaleo, Akratitos, Kallithea, PAOK, Panthrakikos și FCSB.

„Am auzit din vestiar: bum, bum, bum! O întreb pe secretară. Cică domnul Ilie Dumitrescu pune muzică”

Gheorghe Chivorchian, fostul președintele de la FCM Bacău, a povestit un alt moment amuzant al cărui protagonist a fost Ilie Dumitrescu.

Lui Ilie i-am zis să vină cu ceva nou. Și am intrat odată în club și am auzit din vestiar: bum, bum, bum! Zic: ‘Ce naiba?’ Urc și o întreb pe secretară: ‘Băi, Gabi, ce știi?’ A zis: ‘A venit domnul Ilie să pună muzică’. Zic: ‘Bun, când termină antrenamentul, roagă-l pe domnul Ilie să vină să discute cu mine aici’.

Vine Ilie și îi zic: ‘Băi, Ilie, păi dacă am făcut discotecă, spune-mi, că bag cu intrare și fac dracu’ un ban’. El zice: ‘Șefu, știți, să se deconecteze băieții, pam!’ Zic: ‘Bravo, băi!’ Ce să mai? Avea un stil, așa…dacă te vedea un pic încordat, te mai liniștea, era plăcut…„, a spus Chivorchian, la emisiunea Liga Digisport.

Etichete: ilie dumitrescu , antrenor fcm bacau , ilie dumitrescu bacau , adrian pituCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.