„Nu am venit să iau locul nimănui”  • Media: Fotbal Club, joi, ora 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, joi, 21:30, Digi Sport 1

Găman spune că era timpul să revină acasă, la Craiova: „Am gânduri de a face treabă bună, de a mă integra cât mai repede și nu vreau să fac declarații pompoase, știu ce așteaptă lumea de la mine. Fotbalul este imprevizibil, nu mă gândeam că o să vin aici. A fost o negociere corectă și am semnat cu echipa care m-a dorit cel mai mult. Am deja 32 de ani, vreau ca în ultima parte a carierei să joc în fața craiovenilor.

A fost singura echipă din Liga 1 care m-a dorit. Cu majoritatea colegilor mă cunosc, eu sper să mă integrez cât mai repede. Ar fi superb să câștig titlul cu Craiova. Eu n-am venit aici să iau locul nimănui, am venit să mă pun la dispoziția clubului. Cred că va fi un campionat mult mai bun acum, au intrat echipe de tradiție în Liga 1″, a spus Găman, într-un interviu acordat pentru site-ul clubului.

  • 14 meciuri are Valerică Găman în naţionala României

Universitatea Craiova a și renunțat la trei jucători

Universitatea Craiova, formație care a terminat pe locul trei în ultima ediție de campionat, a și renunțat la trei fotbaliști: portarul Andrei Marinescu, mijlocașul de bandă Juan Camara și atacantul Alexandru Tudorie.

Andrei Marinescu, goalkeeper de 36 de ani, pleacă de la Universitatea Craiova la final de contract, după doi ani petrecuți în Bănie.

Hai în Digi Online să vezi Mașini de milioane, pentru ca atunci când vei fi miliardar să știi ce mașină de lux să-ți cumperi. Azi de la 21:00, numai pe Digi Life!

Juan Camara și Alexandru Tudorie, în schimb, pleacă de la Craiova după jumătate de an, respectiv un sezon. Mijlocașul de bandă spaniol va reveni la Jagiellonia, de unde a fost împrumutat în Bănie, în timp ce atacantul urmează să se întoarcă la Arsenal Tula, club care, de asemenea, l-a împrumutat în ultima stagiune la Universitatea.

Etichete: valerica gaman , mercato , jucatori craiova , transferuri craiovaCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.