Video Exclusiv | Octavian Popescu a impresionat la FCSB. ”Cel mai talentat din Liga 1. Nu-și dă seama ce lucruri frumoase face pe teren!”  • Media: Fotbal Club, joi, ora 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, joi, 21:30, Digi Sport 1

Fostul căpitan al roș-albaștrilor, care a vorbit și despre implicarea lui Gigi Becali la echipă, crede că Octavian Popescu (18 ani) va ajunge un mare fotbalist și explică și de ce.

”Octavian Popescu va fi vândut cu peste 10 milioane de euro, e clar. El este cel mai talentat jucător din Liga 1. Din momentul în care a venit la noi, și la antrenamente, dar nu numai, a arătat că nu avea niciun fel de trac”, a spus Filip, într-un interviu exclusiv acordat pentru Digi Sport.

Cum l-a impresionat Octavian Popescu pe Lucian Filip

Mijlocașul, care a spus că vrea să mai continue în Liga 1, dar nu la Dinamo sau la Rapid, a mai spus și ce alte calități are tânărul Popescu.

”Nu-și dă seama ce lucruri bune și ce lucruri frumoase face pe teren. El face totul natural. Nu știe ce înseamnă să îti fie frică să îți depășești adversarul”, a mai spus Filip, la Digi Sport.

Părerea lui Lucian Filip față de Octavian Popescu are o mare valoare, mai ales că el a jucat de a lungul celor 14 ani la Steaua/FCSB cu jucători extrem de tehnici precum Lucian Sânmărtean, Nicușor Stanciu, Alex Chipciu, Cristi Tănase, Dayro Moreno, Bogdan Stancu, dar și alături de fotbaliști puternici precum Vlad Chiricheș, Alex Bourceanu sau Mihai Pintilii.

VIDEO cu Lucian Filip despre Octavian Popescu

Etichete: gigi becali , lucian filip , octavian popescu , transferuri fcsbCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.