„Vrea să rămână la Juventus!”  • Media: Fotbal Club, joi, ora 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, joi, 21:30, Digi Sport 1

Manuel Locatelli, noua stea a „Squadra Azzurra”, este principala țintă în această perioadă de mercato pentru Juventus. Torinezii sunt gata să plătească 40 de milioane de euro în schimbul mijlocașului italian și să-l cedeze sub formă de împrumut pe Radu Drăgușin la Sassuolo.

  • 3 milioane de euro este cota de piață a lui Radu Drăgușin, potrivit Transfermarkt

„Radu Drăgușin vrea să joace la Juventus!”. Agentul fotbalistului a făcut anunțul

Florin Manea, impresarul lui Drăgușin, susține că fundașul central și-ar dori să lupte pentru un loc în echipa de vedete a lui Juventus, nicidecum să plece la altă echipă, dar a recunoscut că până la finalul perioadei de transferuri, orice este posibil.

Vrea să rămână la Juventus, nu vrea să plece. Au fost oferte din Anglia, din Germania, dar el vrea să joace la Juventus. Dacă face tot posibilul, cred că în cele din urmă va juca la Juventus. Inclus în negocierile pentru Locatelli? Pe noi nu ne-a sunat nimeni.

Astăzi le-am trimis un mesaj oficialilor lui Juve şi mi-au spus că nu este nimic. Dacă va pleca, o va face ca să joace, dar el vrea să rămână la Juventus. Eu am vorbit cu mama lui care caută casă, dar i-am spus să nu se mute până pe 31 august: sper că va rămâne la Juve„, a spus Florin Manea, potrivit Agerpres.

  • Internaţionalul român de tineret, în vârstă de 19 ani, a avut în sezonul trecut patru apariţii pentru Juventus, în toate competiţiile.
  • Drăgușin a semnat recent un nou contract cu Juventus, valabil până în 2025.

Hai în Digi Online să vezi Mașini de milioane, pentru ca atunci când vei fi miliardar să știi ce mașină de lux să-ți cumperi. Azi de la 21:00, numai pe Digi Life!

Din punct de vedere fotbalistic, o mutare la gruparea „neroverdi” ar putea reprezenta un lucru benefic pentru Radu Drăgușin. Sassuolo este o echipă care oferă multe șanse tinerilor jucători, iar Drăgușin ar avea garantate mult mai multe minute decât în tricoul lui Juventus.

În plus, noul antrenor al lui Sassuolo, Alessio Dionisi, îl cunoaște bine. Iar „cojile de pepene” au nevoie de un nou fundaș central după ce l-au vândut pe brazilianul Marlon la Șahtior pentru 12 milioane de euro.

Etichete: juventus , florin manea , radu dragusin , radu dragusin juventusCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.