FCSB, la cumpărături în Oltenia! Mihai Rotaru confirmă interesul vicecampioanei pentru doi jucători ai Universității Craiova  • Media: Fotbal Club, vineri, ora 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 21:30, Digi Sport 1

După ce i-a acontat pe Andrei Cordea, Alexandru Crețu și Stipe Vucur, iar Zdenek Ondrasek este foarte aproape să semneze, FCSB continuă ofensiva pe piața transferurilor. Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a confirmat interesul lui Gigi Becali pentru Ivan Mamut și Reagy Ofosu, însă nu a dorit să ofere foarte multe detalii.

  • 450 de mii de euro este cota de piață a lui Ivan Mamut, potrivit Transfermarkt
  • 3 goluri și o pasă decisivă a reușit atacantul croat în 26 de meciuri pentru Universitatea Craiova

FCSB a pus ochii de pe Ivan Mamut și Reagy Ofosu, de la Universitatea Craiova

Hai să spunem semioficial (n.r. despre interesul FCSB-ului), dar nu aş vrea să discutăm despre lucrurile care sunt neoficiale„, a declarat Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, la ProX.

  • 650 de mii de euro este suma la care Transfermarkt îl evaluează pe Reagy Ofosu
  • 28 de jocuri, 5 goluri și 4 assist-uri sunt cifrele lui Ofosu în sezonul recent încheiat

Decizia lui Gigi Becali de a-i transfera pe cei doi „olteni” este una surprinzătoare, dat fiind faptul că niciunul dintre ei nu a confirmat în Bănie. Mai mult, în urmă cu trei săptămâni, patronul FCSB-ului susținea răspicat că nu-l dorește pe Ivan Mamut.

Dacă îl transfer și pe Mamut? Ăsta cine este? Unde joacă? Pe băiatul ăla de la Sepsi nu îl cheamă așa. Nu mă interesează niciun Mamut și nu știu cine este”, a spus Becali, pentru ProSport.

Etichete: gigi becali , mihai rotaru , transfer fcsb , reagy ofosu , ivan mamutCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.