Max Verstappen, cel mai rapid în antrenamentele pentru Marele Premiu al Stiriei. Cursa e duminică, la Digi Sport  • Media: Fotbal Club, vineri, ora 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Max Verstappen, cel mai rapid în antrenamentele pentru Marele Premiu al Stiriei. Cursa e duminică, la Digi Sport

În a doua sesiune, liderul Campionatului Mondial a parcurs cel mai rapid tur de pistă în 1 min 5 sec 412/1000, depăşindu-l pe australianul Daniel Ricciardo (McLaren) cu 336/1000 şi pe francezul Esteban Ocon (Alpine) cu 378/1000. Britanicul Lewis Hamilton (Mercedes), campionul mondial en titre, a avut al patrulea timp, la 384/1000 de rivalul său, înaintea calificărilor prevăzute sâmbătă.

Al doilea pilot Mercedes, finlandezul Valtteri Bottas, clasat doar pe locul 5 în Campionatul Mondial, a obţinut doar al 12-lea timp.

Marele Premiu al Stiriei va fi prima dintre cele două curse de Formula 1 pe care circuitul Red Bull Ring de la Spielberg le va găzdui în acest sezon, cealaltă fiind programată pe 4 iulie.

Echipa Red Bull vizează a patra sa victorie consecutivă, chiar pe circuitul său de casă, după ce s-a impus în Marile Premii ale Principatului Monaco, Azerbaidjanului şi Franţei.

Ne facem încălzirea pe iarbă pentru Wimbledon cu WTA Eastbourne. Hai în Digi Online să te bucuri de tenis, numai pe Digi Sport 2!

Calificările pentru Marele Premiu al Stiriei sunt programate sâmbătă, de la ora 16:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, în timp ce cursa va avea loc duminică, de la 16:00, tot pe Digi Sport 1.

AGERPRES

Etichete: formula 1 , f1 , max verstappen , marele premiu al stirieiCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.