Moarte șocantă din cauza caniculei. Un bărbat a fost găsit cu o temperatură corporală de peste 42 de grade


Un bărbat a murit pe o stradă din Iași. El avea o temperatură corporală de peste 42 de grade. Victima avea hipertermie.


In articol:


Un bărbat din Iași a decedat după ce a făcut hipertermie. El avea o temperatură corporală de peste 42 de grade. Omul a fost transportat la spital, însă acolo a intrat de mai multe ori în stop cardio-respirator şi a murit.

Citeste si: Coduri de caniculă pentru toată țara

Victima avea 50 de ani.

Citeste si: Au fugit de caniculă, la munte

Moarte subită la Iași

Medicul şef UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu, a declarat, vineri, că bărbatul în vârstă de 50 de ani a fost găsit în stare de inconştienţă pe o stradă din municipiul Iaşi. El avea o temperatură a corpului de peste 42 de grade.

„A fost preluat de un echipaj de prim ajutor, apoi s-a solicitat un echipaj cu medic, care a continuat manevrele de resuscitare”, a declarat medicul Diana Cimpoeşu.

Citeste si: COD ROȘU- CANICULA SUFOCĂ ROMÂNIA

Incident șocant pe o stradă din Iași.[Sursa foto: PixaBay]

Ieșeanul a fost dus ulterior la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi, unde a intrat în mod repetat în stop cardio-respirator. În cele din urmă a fost declarat decesul pacientului.

Citeste si: Prognoza meteo. Cod roșu de temperaturi extreme

Medicul Diana Cimpoeşu susţine că hipertermia ar putea fi cauza decesului, dar că va fi făcută necropsia pentru a se stabili exact de ce a murit bărbatul.

Citeste si: PROGNOZA METEO ANM sâmbătă, 26 iunie 2021. Vremea devine instabilă și temperaturile scad în toată țaraCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.