Ce s-a ales de Mariana Susarenco de la „Puterea Dragostei”: „Teribil să fii singură!”


Mariana Susarenco de la „Puterea Dragostei” nu și-a găsit fericirea. Bruneta încă se gândește la Jador și consideră că este neînțeleasă de cei din jur.


In articol:


Mariana Susarenco de la „Puterea Dragostei” este nefericită. Tânăra a făcut declarații neașteptate pe contul ei oficial de Instagram. „Teribil să fii singură și neînțeleasă. Asta înseamnă să fii unică!”, a zis Mariana de la „Puterea Dragostei”.

Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D este îndrăgostită până peste cap de Jador, încă de când l-a văzut prima dată în casa dragostei.

Artistul a mărturisit de atunci că o vede doar ca pe o amică și atât.

Citeste si: Scandal în casa Puterea Dragostei! Doi concurenți au sărit la bătaie: „Nu ești bărbat în ochii ei!”

Tânăra a anunțat că nu are niciun prieten și că se plimbă singură mereu prin parc. Mariana filmează fiecare moment din viața sa și îl expune pe Instagram.
„Două fete se țin după mine…Deci, Doamne, ce stranii sunt oamenii din jur. De fiecare dată uit și când ies se întâmplă din nou.”, a adăugat Mariana.

Citeste si: VIDEO| Cine este, de fapt, Nadia de la „Puterea Dragostei”?! Imagini cu noua concurentă

Mariana de la „Puterea Dragostei” nu și-a găsit jumătatea

Mariana de la „Puterea Dragostei” nu poate să treacă peste iubirea care i-o poartă lui Jador pentru a fi fericită.

Tânăra a mărturisit de curând, că merge la solar pentru a fi la fel de bronzată ca el. „Aș fi ales să petrec această zi cu Jador, în loc de piscină. Oricum el e negru, nu are nevoie de bronz…Niciodată nu am petrecut cu băiatul ce am fost îndrăgostită.” a zis Mariana.

Citeste si: Scandal în casa Puterea Dragostei! Două concurente s-au luat la bătaie: „Ar trebui să-ți fie frică de mine!”

Mariana Susarenco de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Mariana s-a retras în orașul natal și își petrece majoritatea timpului

la sala de fitness și la solar.

Citeste si: Bogdan Mocanu și fratele lui au avut aceeași iubită: „A fost o întâmplare”. Ce spune artistul despre cearta cu Jador

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei aruncă bomba! Bruneta se gândește la împăcarea cu Jador: „Posibil într-o relație de…”Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.