Ce sperietură pentru cehi! Au pățit-o înainte de decolare și au amânat plecarea pentru meciul cu Olanda, din optimile EURO 2020

[ad_1]

  • Media: Fotbal Club, sâmbătă, 18:00, Digi Sport 1

  • F1: Marele Premiu al Stiriei, duminică, 16:00, Digi Sport 1

Toboganul gonflabil al avionului Cehiei s-a declanșat înainte de decolare

Mai exact, după ce toată lumea se afla deja în aeronavă și se pregătea de decolare, s-a declanșat toboganul gonflabil. Astfel, a devenit imposibilă închiderea ușilor.

Mai mulți jucători au fotografiat momentul, iar Alex Kral a și postat poze pe rețelele de socializare. Jucătorul de 23 de ani susține că a mai trecut prin evenimente care au dus la amânarea zborurilor, însă niciunul nu a semănat cu acest incident.

Astfel, tot lotul Cehiei a trebuit să coboare din avion și să ia alt zbor, un pic mai târziu. Cehii au ținut să plece în aceeași zi și cât mai repede posibil, pentru a nu ajunge prea târziu la un antrenament deja programat.

Ne facem încălzirea pe iarbă pentru Wimbledon cu WTA Eastbourne. Hai în Digi Online să te bucuri de tenis, numai pe Digi Sport 2!

Meciul Olanda – Cehia, din optimile EURO 2020, va fi duminică, de la ora 19:00 și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe digisport.ro.

Etichete: cehia , cehia-olanda , optimi euro 2020 , avion cehia



[ad_2]

Citește mai mult..