Detalii neștiute despre fosta căsnicie a lui Laurențiu Reghecampf. Cum s-a despărțit de partenera sa de viață


Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au stârnit controverse în ultima vreme. În spațiul public a apărut o informație conform căreia cuplul divorța, însă Anamaria a spus că nu este adevărat. Pe această cale a ieșit la iveală mai multe detalii despre fosta căsnicie a antrenorului.


In articol:


Înainte de a se căsători cu Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit cu Mariana Pfeiffer. Cei doi au împreună doi copii. Antrenorul și Mariana au fost împreună între anii 1994 și 2007, timp de 13 ani. După divorț, Reghe s-a îndrăgostit iremediabil de Anamaria Prodan.

Ei au împreună o familie. Puțină lume știe cum a încheiat Reghe prima căsnicie.

Citeste si: Anamaria Prodan, conturi între 50 și 100 de milioane de euro

Mariana Pfeiffer a vorbit în cadrul unui interviu despre această situație. Laurențiu Reghecampf a anunțat atunci despărțirea printr-un apel telefonic. „Laurențiu m-a anunțat la telefon că vrea să divorțeze. Mi-a spus: «Ești o mamă bună, ești o soție ideală, ești gospodină, dar nu se poate să trăim împreună».
A zis că nu mai merge, nu ne mai potrivim”,
spunea într-un interviu, în urmă cu câţiva ani, Mariana Pfeiffer, citează Cancan.

Ce a declarat Anamaria Prodan despre fosta căsătorie a soțului său

Anamaria Prodan a povestit la emisiunea „40 de întrebări alături de Denise Rifai” care a fost situația între Laurențiu și fosta sa soție. De multe ori a primit întrebarea dacă ea a fost cea care i-a despărțit pe cei doi.

Citeste si: VIDEO- Anamaria Prodan a spus câți bani a câștigat din fotbal. Declarații în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” VIDEO

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.[Sursa foto: Instagram]

„Da, dar mi-a explicat că de foarte mulți ani ei nu mai aveau nicio treabă. Eu eram divorțată. Cumva, dacă este să o iei așa ad litteram da, dar la ce mod… Vineri, noi ne-am reîntâlnit după 13 ani și luni l-am cerut de bărbat. Asta a fost marea perioadă în care au trăit tensionați cei doi, l-am întrebat exact în ce perioadă a vieții este. Eu eram divorțată, mi-a explicat că de foarte mulți ani nu mai au niciun fel de legătură și am zis, ok, ce facem, ne-am pierdut o dată, cu mulți ani în urmă, 13 la număr, ne pierdem și a doua oară? Nu! Bun, luni a fost ”Da” răspunsul, ne vor căsători.
De atunci am luptat ca noi doi să ne căsătorim și nimeni să nu ne stea în cale”,
a fost răspunsul Anamariei Prodan.

Citeste si: Anamaria Prodan, dezvăluiri în premieră, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la ora 22:30, la Kanal D!

Mariana a mărturisit că impresara se vedea cu Reghecampf până să se mute din căminul conjugal.

„Eu nu apucasem să mă mut şi ea venea deja la mine acasă. Într-un sfârşit de săptămână ea a venit şi a vrut să mă ajute să car mobila. Are un tupeu incredibil. Măcar putea să aibă bunul simţ şi să nu vină acolo cât eram eu acolo. Laurenţiu m-a sunat într-o seară şi mi-a spus că Anamaria este însărcinată şi că trebuie să divorţăm pentru că Anamaria este însărcinată”, mai dezvăluia Mariana Pfeiffer.

Reghe a fost căsătorit cu Mariana Pfeiffer și au împreună un băiat și o fată. Însă când avea doar 22 de ani, Laurențiu a trecut prin clipe cumplite. Fiica lor a murit din cauza unei malformații congenitale la inimă.

După divorț, fiul lor Luca a rămas alături de mamă. Cei doi locuiesc împreună și în prezent. Totuși, băiatul a făcut naveta între România și Emiratele Arabe Unite, pentru că și-a dorit să petreacă mai mult timp alături de tatăl său și soția acestuia, Anamaria Prodan.

Citeste si: Anamaria Prodan, despre presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf: „O voi găsi”Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.