Live Video&Text | Farul-Rapid, Live Video ora 11:00, Digi Sport 1. Promovaţi în Liga 1, giuleştenii se prezintă la meci doar cu două noutăţi  • Fotbal: Farul – Rapid (amical), sâmbătă, 11:00, Digi Sport 1

  • Media: Fotbal Club, sâmbătă, 18:00, Digi Sport 1

Jocul va începe la ora 11:00 şi va fi în drect pe Digi Sport 1 şi pe siteul digisport.ro.

Minutul 19: Ocazie pentru Farul! Mihalcea trage la poartă cu stângul, pe jos, dar Moldovan reține.

Minutul 6: GOOL Rapid! Sefer profită de o gafă a lui Lazăr, intră în centru și trage cu stângul direct în plasa porții lui Tordai.

Ne facem încălzirea pe iarbă pentru Wimbledon cu WTA Eastbourne. Hai în Digi Online să te bucuri de tenis, numai pe Digi Sport 2!

Minutul 1: Fluier de start!

  • Farul: Tordai – Georgescu, Dănuleasa, Dobrosavlevici, Lazăr – Artean, Mladen, Josemi – Mihalcea, Andronache, Bodișteanu
  • Rapid: Moldovan – Belu-Iordache, Dandea, Ignat, Finica – Albu, Barbu, Sefer, R. Ilie, Hilstei – Bălan

Giuleştenii nu stau deloc bine din punct de vedere al colectivului. Se discută de mai multe nume care ar putea veni în Grant, Dragoş Grigore, Junior Morais, Cristi Săpunaru etc, dar până acum jucătorii la care s-a renunţat au fost înlocuiţi doar de Alexandru Albu şi de Claudiu Belu-Iordache

În schimb au plecat Benzar, Drăghiceanu, Jorza, Zunic şi Ionuţ Voicu. De asemenea, echipa nu mai pleacă în cantonamentul din Turcia.

Farul îl are din nou pe Gică Hagi pe banca echipei care de acum poartă un alt nume, Farul Constanţa, după fuziunea dintre clubul lui Hagi, Viitorul, şi cel al lui Marica, Farul. Hagi i-a luat deja pe portarul Aioani, pe fundaşul Larie, pe mijlocaşul Vlad Mihalcea şi pe atacantul Adrian Petre. De asemenea, au şi plecat mai mulţi jucători, unii definitiv, alţii împrumut.

Înaintea de Farul-Rapid, giuleştenii au sărbătorit pe 25 iunie 98 de ani de existenţă

Clubul Rapid a sărbătorit, vineri, 98 de ani de la înfiinţare printr-un eveniment la care au participat numeroşi foşti fotbalişti din generaţii diferite ale grupării giuleştene, aceştia făcând un tur prin Gara de Nord.

Însoţiţi de preşedintele clubului, Daniel Niculae, foştii jucători au vizitat linia a 14-a de la Gara de Nord, acolo unde se află un imobil în care echipa intra în cantonament până în anii ’90. Foştii fotbalişti şi-au adus aminte de zilele petrecute practic pe peronul gării, s-au fotografiat şi au cântat imnul Rapidului.

Evenimentul de la Gara de Nord s-a încheiat cu o vizită la Salonul Regal, foştii fotbalişti plecând spre Aqua City, locul unde a fost organizată petrecerea, cu noul autocar al clubului Rapid.

De la Gara de Nord, invitaţii clubului au trecut şi prin faţa noului Stadion Giuleşti pe care însă nu l-au putut vizita. Constructorul nu a permis intrarea pe arenă deoarece lucrările încă nu sunt finalizate.

Etichete: aniversare rapid , rapid 98 de ani , amical farul rapidCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.