Lupu, reacție aspră după ce Iordănescu l-a contrat pe Mircea Lucescu în cazul „Marco Rossi”  • Fotbal: Farul – Rapid (amical), sâmbătă, 11:00, Digi Sport 1

  • Media: Fotbal Club, sâmbătă, 18:00, Digi Sport 1

Fostul selecționer Anghel Iordănescu l-a criticat dur pe Mircea Lucescu, cel care l-a propus pe selecționerul Ungariei, Marco Rossi, la cârma României, însă Dorin Mateuț, fostul elev al tehnicianului de la Dinamo Kiev spune că opiniile lui Il Luce trebuie respectate. 

Lupu: „Ce echipe a făcut Iordănescu?”

Elev al lui Mircea Lucescu la Dinamo, dar și al lui Iordănescu la prima reprezentativă, Dănuț Lupu a realizat o comparație între cei doi mari tehnicieni. 

„Cu tot respectul pentru nea Puiu, n-ar trebui tocmai el să-l judece pe Lucescu, pentru că îl domină la toate capitolele. Câți jucători a promovat Lucescu și ce echipe a făcut Iordănescu? Steaua a fost făcută de Halagian.

Nea Mircea încă practică această meserie, nea Puiu a dat-o în politică de mulți ani. N-am o relație foarte bună cu Iordănescu, dar eu spun un lucru real.

Ne facem încălzirea pe iarbă pentru Wimbledon cu WTA Eastbourne. Hai în Digi Online să te bucuri de tenis, numai pe Digi Sport 2!

Vedeți câte selecții am eu la națională cu Iordănescu antrenor… vreo patru. Între 1994 și 1999 am jucat în România și meritam să fiu și eu la națională. Anumiți jucători făceau convocările și închidem subiectul. M-am împăcat cu ei, dar și cu ideea”, a spus Lupu, potrivit ProSport.

Mircea Lucescu l-a propus pe Marco Rossi la naţionala României, Anghel Iordănescu l-a criticat: „Cea mai mare prostie pe care o putea spune”

Anghel Iordănescu a comentat afirmația făcută de Mircea Lucescu care a propus un nou selecționer străin la naționala României, Marco Rossi, cel care antrenează Ungariala turneul final.

Fostul selecționer al naționalei României a spus că este ”cea mai mare prostie pe care o putea spune” Lucescu și a început să enumere mai mulți antrenori români care ar putea ocupa postul de selecționer.

Explicația lui Mircea Lucescu și săgeata veninoasă spre Iordănescu

Miercuri, la plecarea în Ucraina, antrenorul lui Dinamo Kiev, Mircea Lucescu i-a replicat „Generalului”: „Rossi e un băiat care a făcut performanţe extraordinare. Sunt o mulţime de oameni care n-au ce face şi comentează declaraţiile altora. Nimeni nu se va lua după mine, eu l-am lăudat pe Rossi pentru că este foarte serios şi are rezultate. Eu nu sunt cel care decide selecţionerul, am dat o sugestie.

Sunt unii care stau acasă, n-au ce face, ascultă o declaraţie şi apoi dau o replică. Nici nu mă interesează cine a vorbit (n.r întrebat de reacţia lui Anghel Iordănescu). Acum urmează cantonamentul, la început doar cu jucătorii tineri, să văd ce valoarea au. Pe 24 iulie avem Supercupa Ucrainei cu Şahtior”, a spus Lucescu, miercuri, pe aeroport.

Etichete: mircea lucescu , anghel iordanescu , marco rossi , danut lupuCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.