Mesajul care arată că Ţiriac jr. şi Sorana Cîrstea formează un cuplu. „Noi suntem mai mult decât mândri”


  • Fotbal: Farul – Rapid (amical), sâmbătă, 11:00, Digi Sport 1

  • Media: Fotbal Club, sâmbătă, 18:00, Digi Sport 1

După ce a câştigat la Istanbul, Sorana a făcut o primă afirmaţie interpretată imediat ca fiind adresată lui Ţiriac jr, „Te iubesc! Eşti viaţa mea! Şi de abia aştept să fiu în braţele tale„, s-a auzit pe transmisia Digi Sport, după ce Sori a cucerit trofeul.

Ulterior, pe degetul sportivei s-a văzut un inel superb, despre care s-a presupus că i-a fost oferit de Ion Alexandru în momentul în care ar fi cerut-o de soţie.

Ion Alexandru Ţiriac, mesaj care confirmă relaţia cu Sorana Cîrstea

Acum, Alexandru a avut o primă reacţie „la vedere”, pe contul de Instagram al Soranei, în care o încurajează pe Sori înaintea startului la Wimbledon., 

Câștigătorii nu pierd niciodată, ci învață și perseverează… Indiferent ce se întâmplă, tu ești PUTERNICĂ, iar noi suntem mai mult decât mândri fie că soarele strălucește sau plouă”, a scris Țiriac jr la cea mai recentă fotografie a Soranei Cîrstea de pe Instagram.

Ne facem încălzirea pe iarbă pentru Wimbledon cu WTA Eastbourne. Hai în Digi Online să te bucuri de tenis, numai pe Digi Sport 2!

Galerie Foto

Cei doi nu şi-au oficializat nici acum relaţia deşi durează de atâta vreme.

Sorana Cîrstea va debuta contra britanicei Samantha Murray Sharan la Wimbledon

Sorana Cîrstea (45 WTA) va juca în runda inaugurală a turneului de la Wimbledon împotriva britanicei Samantha Murray Sharan (226 WTA), venită din calificări. Va fi prima confruntare directă dintre cele două sportive.

România are şase sportive pe tabloul principal, după ce Monica Niculescu a trecut de calificări: Patricia Țig, Irina Begu, Ana Bogdan şi Mihaela Buzărnescu.

Etichete: sorana cirstea , ion alexandru Țiriac , relatie tiriac soranaCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.