Nicos de la „Puterea Dragostei” este foc și pară. Ce l-a deranjat în plină noapte


Nicos de la „Puterea Dragostei” și-a anunțat fanii pe rețelele de socializare că este revoltat după ce a vizitat o shaormerie renumită din Capitală. Ce a transmis fostul concurent al emisiunii de la Kanal D.


In articol:

  • Nicos de la „Puterea Dragostei”, mesaj pentru Romeo

Nicos de la „Puterea Dragostei” s-a enervat la culme. Tânărul a povestit totul pe contul lui oficial de Instagram. „Nimic de spus… D*** unul dintre cele mai șmechere restaurante din București, de fast-food de ce vreți voi…să mă iertați voi. Sper că vede și conducerea acestui restaurant.

E penibil! La Budapesta, shaormarii să țipe la clienți…Băi, băi…ar trebui să angajați shaormari nu interlopi. Părerea mea, am văzut că aveți un bodyguard la intrare. La bucătarie tot body-guarzi ați băgat?”, a zis Nicos.

Tânărul a adăugat: „Mi se pare penibil. Erau clienții panicați la ghișeu. Foarte urât din partea shaormarilor. Dislike!”.

Citeste si: Cea mai îndrăgită concurentă de la Puterea Dragostei vrea să părăsească emisiunea: ”Nu-mi face bine, nu sunt bine”

Nicos s-a arătat deranjat de comportamentul angajaților față de clienții
restaurantului. El cere să se ia măsuri.

Citeste si: Nicos de la „Puterea Dragostei” a reacționat imediat după ce a văzut fotografia cu Meda și Romeo Vasiloni

Nicos de la „Puterea Dragostei”, mesaj pentru Romeo

Nicos de la „Puterea Dragostei” a anunțat că nu suferă după despărțirea de Meda. El a afirmat pe Instagram că se simte deranjat de gestul lui Romeo, după ce s-a afișat cu blondina.

Citeste si: Cine este Adrian Norocel de la „Puterea Dragostei”. Tânărul este pasionat de muzică

Nicos – Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei aruncă bomba! Bruneta se gândește la împăcarea cu Jador: „Posibil într-o relație de…”

Nicos a mărturisit că nu ar nevoie de astfel de prieteni în viața sa.

Citeste si: Bogdan Mocanu și fratele lui au avut aceeași iubită: „A fost o întâmplare”. Ce spune artistul despre cearta cu JadorCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.