”Vom discuta peste o lună, două”



  • Fotbal: Farul – Rapid (amical), sâmbătă, 11:00, Digi Sport 1

  • Media: Fotbal Club, sâmbătă, 18:00, Digi Sport 1

Una dintre problemele clubului este legată de palmares, care ar fi deținut de Nicolae Badea. Dănuț Lupu spune că majoritatea trofeelor cucerite de ”câini” în istoria de 73 de ani a clubului sunt în proprietarea CS Dinamo.

Dănuț Lupu, despre palmaresul lui Dinamo: ”Vom discuta peste o lună, două”

„Palmaresul lui Dinamo este la CS Dinamo. Nu deține palmaresul Nicolae Badea, cu tot respectul pentru el.

Domnul Badea a făcut FC Dinamo și are un campionat, iar domnul Negoiță are un campionat, o Supercupă și o Cupă. Vom discuta peste o lună, două. Nu trebuie să mă credeți pe mine, interesați-vă”, a spus Lupu, la ProSport Live.

Fără drept de a face noi transferuri, cel puțin pentru moment, Dinamo ar putea fi implicată în lupta pentru evitarea retrogradării și în noul sezon. Fost fundaș la Sportul Studențesc și FCSB, Stelian Stancu a vorbit despre situația foștilor săi rivali:

Ne facem încălzirea pe iarbă pentru Wimbledon cu WTA Eastbourne. Hai în Digi Online să te bucuri de tenis, numai pe Digi Sport 2!

„Eu zic că a fost un miracol că s-au salvat. Dacă reușesc să rămână în Liga 1, după acest sezon, ar fi ceva incredibil. Eu n-am nimic cu Dinamo, din punct de vedere sportiv, chiar dacă mi-au fost adversari. Este un lucru rău pentru fotbalul românesc atunci când dispar echipe de tradiție”, a spus Stelian Stancu, în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal.

  • Pe 4 iunie, la Fotbal Club, Ioan Andone a dezvăluit că datoriile totale ale lui Dinamo erau de peste 7 milioane de euro. Andone a intenționat să cumpere Dinamo, alături de Mircea Lucescu, Ionuț Lupescu și alte persoane, însă s-a lăsat păgubaș când a aflat datoriile reale.

Etichete: dinamo , danut lupu , palmares dinamo



Citește mai mult..