”L-am convins să vină. I-am spus că îi dau numărul lui Cortacero”  • F1: Marele Premiu al Stiriei, duminică, 16:00, Digi Sport 1

  • Media: Fotbal Club, duminică, 20:45, Digi Sport 1

Tamaș a ales, în cele din urmă, Liga 2, unde a semnat cu Universitatea Cluj, iar în prezent joacă la FC Voluntari, unde este și președinte.

Cornel Țălnar: ”L-am convins pe Tamaș să vină”

„Primul jucător pe care l-am contactat a fost Tamaș. L-am convins să vină. El mi-a zis că vine dar că vrea și el să știe cu cine vorbește și în ce condiții vine.

I-am spus că îi dau numărul lui Cortacero ca să se înțeleagă cu el. Între timp, eu am mai vorbit cu alți doi fotbaliști de mare valoare cărora nu vreau să le dau numele”, a spus Țălnar, pentru playsport.ro.

Fără drept de a face noi transferuri, cel puțin pentru moment, Dinamo ar putea fi implicată în lupta pentru evitarea retrogradării și în noul sezon. Fost fundaș la Sportul Studențesc și FCSB, Stelian Stancu a vorbit despre situația foștilor săi rivali:

„Eu zic că a fost un miracol că s-au salvat. Dacă reușesc să rămână în Liga 1, după acest sezon, ar fi ceva incredibil. Eu n-am nimic cu Dinamo, din punct de vedere sportiv, chiar dacă mi-au fost adversari. Este un lucru rău pentru fotbalul românesc atunci când dispar echipe de tradiție”, a spus Stelian Stancu, în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal.

  • Pe 4 iunie, la Fotbal Club, Ioan Andone a dezvăluit că datoriile totale ale lui Dinamo erau de peste 7 milioane de euro. Andone a intenționat să cumpere Dinamo, alături de Mircea Lucescu, Ionuț Lupescu și alte persoane, însă s-a lăsat păgubaș când a aflat datoriile reale.

 

Etichete: dinamo , gabi tamas , cornel talnar , pablo cortaceroCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.