Miza pe Cristiano Ronaldo! Un fost mare atacant portughez pariază pe CR7, dar se teme de un belgian



  • F1: Marele Premiu al Stiriei, duminică, 16:00, Digi Sport 1

  • Media: Fotbal Club, duminică, 20:45, Digi Sport 1

Portugalia a obținut calificarea de pe locul doi în ”grupa morții”, cu Franța, Germania și Ungaria. Campioana europeană en-titre luptă pentru un loc în sferturile competiției, unde așteaptă Italia, care și-a asigurat calificarea după 2-1 cu Austria.

Galerie Foto

Belgia – Portugalia, ora 22:00, în optimile de finală de la EURO 2020. Opinia lui Nuno Gomes

Nuno Gomes, fostul mare atacant al Portugaliei, a vorbit despre lupta de la distanță dintre fostul său coleg, Cristiano Ronaldo, și vârful de lance al Belgiei, golgheterul lui Inter Milano, Romelu Lukaku. 

„E greu de găsit cuvinte pentru a-l descrie pe Cristiano, el continuă să marcheze, continuă să aducă ceva nou în fiecare meci. E foarte eficient pentru că speculează fiecare oportunitate de a marca de care beneficiază.

Împotriva Franței a marcat două goluri din lovituri de la 11 metri, dar nu e așa ușor să reușești asta, mai ales când ești sub o presiune firească la o competiție precum EURO.

Cristiano e într-o formă excelentă, iar evoluțiile de până acum reprezintă un semn bun pentru Ronaldo”, a spus Nuno Gomes, pentru site-ul oficial al competiției. 

  • 29 de goluri în 79 de selecții pentru Portugalia a marcat Nuno Gomes
  • Meciul Belgia – Portugalia are loc la Sevilla

Galerie Foto

Ronaldo vs Lukaku 

Gomes remarcă forma excelentă în care se află Romelu Lukaku (28 e ani), atacantul lui Inter Milano, dar le transmite elevilor lui Fernando Santos să nu-i scape din priviri pe Eden Hazard și Kevin De Bruyne, fotbaliști sclipitori, care aduc creativitate în jocul Belgiei. 

„Portugalia trebuie să fie foarte atentă la Lukaku, pentru că joacă foarte mult cu spatele la poartă și își folosește forța pentru a se elibera de fundașii adverși. Când vorbim despre Belgia, vorbim firesc despre Lukaku, e unul dintre cei mai puternici atacanți ai lumii. 

Dar nu trebuie să-i uităm pe De Bruyne și Hazard. Ambii îl servesc excelent pe Lukaku, ambii sunt sclipitori și pot face diferența”, a mai spus Nuno Gomes. 

Etichete: cristiano ronaldo , euro 2020 , romelu lukaku , nuno gomes , belgia-portugalia



Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.