MP al Olandei, ACUM, la Digi Sport 1. Foggia, învingător la Moto3! Urmează cursa de Moto2. MotoGP, de la ora 15:00  • F1: Marele Premiu al Stiriei, duminică, 16:00, Digi Sport 1

  • Media: Fotbal Club, duminică, 20:45, Digi Sport 1

Dennis Foggia a câștigat cursa de la clasa Moto3. De la ora 13:30 va începe cursa de la clasa Moto2. Maverick Vinales a obținut primul pole-position din sezonul de MotoGP în Marele Premiu al Olandei.

UPDATE: Dennis Foggia (Leopard Racing) a câștigat cursa de Moto3 de la Assen! Podiumul a fost completat de Sergio Garcia (Aspar) și Romano Fenati (Sterilgarda).

UPDATE: A început cursa de Moto3 de la Assen! Cursa de MotoGP va începe la ora 15:00.

Maverick Vinales, pole-position în MP al Olandei

La Assen, Vinales l-a învins pe colegul sau de la Yamaha, Fabio Quartararo, cu doar 7 sutimi de secundă.

Vinales s-a întors în pole-position după aproape un an, după week-endul din 2020, din regiunea Emilia Romagna. Francesco Bagnaia a fost cel mai rapid pilot Ducați în calificările olandeze și vă pleca de pe locul 3.

Din linia a doua vor lua startul Takaaki Nakagami, Johann Zarco și Miguel Oliveira. Campionul mondial Joan Mir a fost al 10-lea, iar Valentino Rossi, câștigător de 10 ori la Assen, s-a calificat al 12-lea.

Marele Premiu al Olandei e la Digi Sport

Marc Marquez a căzut în prima parte a calificărilor. A fost cel de-al doilea incident al spaniolului în primele două zile. Marquez vă pleca de pe locul 20, cel mai slab rezultat al acestuia la clasa MotoGP.

Cursele din Olanda se vor desfășură duminica, de la ora 12:00, în direct pe Digi Sport 1. Sesiunile de încălzire vor fi pe Digi Sport 4, de la ora 09:40.

Etichete: maverick vinales , mp al olandei , fabio quartararo , curse motogpCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.