Romeo de la „Puterea Dragostei” și-a găsit fericirea. Tânărul s-a filmat în pat alături de noua cucerire


Romeo de la „Puterea Dragostei” iubește din nou. O blondă focoasă i-a furat inima tânărului.


In articol:


Romeo Vasiloni iubește cu patimă. Deși a ieșit de puțin timp din cadrul emisiunii, Romeo s-a îndrăgostit în România. Tânăra care i-a furat inima este o blondă creață. Cei doi s-au filmat în pat, în ipostaze intime, dar și când au mers la cină.

Citeste si: Bombă în cuplul Simina și Alex Zănoagă de la „Puterea Dragostei”. A înșelat-o sau nu Zănoagă pe focoasa brunetă

Fostul concurent al emisiunii de la Kanal D se simte împlinit. Bărbatul și-a găsit fericirea alături de o blondă misterioasă.

Citeste si: Cristi Comănici de la Puterea Dragostei, din nou îndrăgostit? Ce gest neașteptat a făcut concurentul

Iubita lui Romeo Vasiloni.[Sursa foto: Instagram]

Cine este Romeo de la „Puterea Dragostei”?! Detalii despre fostul concurent din casa iubirii

Romeo de la „Puterea Dragostei” este fostul concurent din casa iubirii de la Kanal D. Tânărul este instructor de sport și fitness.

Romeo Vasiloni este timișoreanul care a făcut furori în casa fetelor de la „Puterea Dragostei”. Bărbatul este, de fapt, din Oțelu Roșu și a studiat la Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir din Timișoara.

Citeste si: Marinescu, nervos la cote maxime. Maria de la „Puterea Dragostei” a izbucnit în lacrimi

Romeo, în vârstă de 29 de ani, este pasionat de sport. „Nu prea cred în zodii, dar sunt pești. Sunt din Timișoara și am 29 de ani. Ultima relație s-a terminat acum câteva luni. Top trei fete din casă?! Băi, sincer, aș vrea să vă cunosc pe toate.

N-aș putea să dau trei nume, toate sunteți frumoase. Cred foarte mult în vibe-ul pe care mi-l transmite o persoană când vorbesc cu ea, nu doar după fizic. E total aleatoriu, Maria, Alexandra și Aya. Sunt antrenor de fitness și am lucrat șase ani de zile în telecomunicații, dar urăsc munca de birou.” a zis Romeo când a intrat în casa de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Bogdan Mocanu și fratele lui au avut aceeași iubită: „A fost o întâmplare”. Ce spune artistul despre cearta cu JadorCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.