VIDEO| Alegeri electorale cu scandal și amenziAlegeri locale au loc, astăzi, în 36 de localități din ţară, unde primarii aleşi la scrutinul din septembrie, anul trecut, au murit ori au fost condamnați în dosare penale, cum ar fi pornografia infantilă. Incidentele s-au ținut lanț, fiind raportate chiar și la o aruncătură de băț de capitală. Mascaţii au intervenit în comuna Găneasa, din Ilfov, unde oamenii au sunat la 112 ca să reclame bătăi, suspiciune de fraudă şi mită electorală.


In articol:


În trombă au plecat mascaţii şi poliţiştii din satul Şindriliţa, de la locuinţa unui suspect acuzat că, în ziua alegerilor, a făcut turul satului ca să îi mituiască pe alegători să pună ştampila pe numele candidatului susţinut de gruparea lui.

Citeste si: Festin cu pește în parc

Scandalul a fost mare, iar locuitorii- miraţi să vadă mascaţii că descind în

forţă, au mers să filmeze momentul în care oamenii legii- însoţiţi de trupele speciale, au dat buzna peste cel acuzat de dare de mită în ziua votului!

Oamenii spun că mai multi membri ai clanului Caran ar avea preferatul lor pentru primărie şi ar fi fost in stare de orice pentru ca acesta să câştige alegerile. Inclusiv să le dea bani contra unei poze cu stampila pusa pe numele sustinut de ei.

„Jandarmii din Ilfov au fost sesizați direct de către mai mulți membrii ai comisiilor de votare cu privire la faptul că 8 alegători au fotografiat buletinele de vot în cabina de vot, acestea fiind sancționate contravențional cu amenzi în valoare de 4.600 de lei.”, a declarat purtătorul de cuvânt IPJ Ilfov, Anne Marie Ciolcă.

Citeste si: Prăpăd în țară după furtuni

În ciuda amenzilor date deja de politisti, Multi dintre alegători se jură că ei nu si-ar da votul pentru bani.

Clanul Caran- în atenția oamenilor legii

Clanul Caran este de mult timp in atentia oamenilor legiii, pentru acuzaţiile de trafic de droguri, proxenetism, cămătărie, şantaj şi pentru numeroasele războaie pe care le-au dus cu rivalii din clanul Duduianu. Nu mai departe de acum 3 saptamani, unul dintre liderii Caranilor, Costel Caran, a fost audiat pentru şantaj, după ce ar fi constrâns o familie să returneze o sumă bani pe fondul unei datorii la un joc de poker.

Citeste si: VIDEO| Spulberați de o tornadă apocaliptică

Numai în judeţul Ilfov, poliţiştii au primit astăzi, până la ora 15, 11 apeluri prin care le-au fost sesizate diverse nereguli la alegerile locale.

Citeste si: Survivor Romania si Survivor Grecia. Ultimii supravietuitori se vor infrunta intr-un nou joc international de recompensa, duminica, 27 iunie, intr-o noua edite incendiara, de la 20:00, la Kanal D
Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.