Ce este un watch winder si la ce te ajuta?Ceasurile si-au schimbat de mult functionalitatea, in timp si acum nu mai sunt folosite doar pentru a arata ora. In loc sa utilizeze un ceas pentru a masura timpul, cei mai multi oameni le folosesc acum ca accesorii si ca piese decorative.

Exista si colectionari de ceasuri care le cumpara pentru modul in care sunt facute sau pentru felul in care acestea se integreaza in tinute. Unora le place pur si simplu sa foloseasca modele diferite de ceasuri. Pentru persoanele care au mai multe ceasuri sau au doar unul pe care il poarta des, va fi necesar un dispozitiv watch winder care sa mentina ceasul functiona chiar si atunci cand nu este purtat.

Daca vrei cele mai bune astfel de accesorii alege watch winder Iuni.

Citeste si: Criminal dat de gol de un ceas inteligent

Ce este un watch winder?

Un watch winder este o cutie pentru intors ceasurile. O astfel de cutie este un instrument care poate functiona electric sau care poate fi alimentat de baterii si care mentine ceasurile automate in functiune datorita vibratiilor si tehnologiei rotative.
Practic, un astfel de dispozitiv este o carcasa eleganta care iti mentine ceasul automat in functiune, Ceasurile automate functioneaza atunci cand le porti si au o durata de viata mare a bateriei. In cazul in care nu porti des ceasul acesta se va opri din functionare din cauza lipsei de miscare. Pentur a evita ca ceasul sa se opreasca va trebui sa il pui in cutii de intors ceasuri automatice.

Aceste instrumente au rolul de a roti ceasul in modul in care s-ar misca daca s-ar afla la incheietura mainii si iti mentine ceasul gata de purtat.

Avantaje ale unei cutii de intors ceasuri automatice

Sunt mai ulte avantaje pe care le obtii atunci cand cumperi o cutie pentru intors ceasuri din magazinul online iUni:

– Durata de viata a ceasului va fi extinsa – ceasurile care sunt foarte bine concepute pot sa reziste chiar si ani de zile atata timp cat sunt tinute in cutii speciale pentru

intors ceasuri. Aceste tipuri de ceasuri trebuie sa fie intretinute cam la doi ani, dar doar cu ajutorul intretinerii nu vei putea sa impiedici degradarea cauzata de faptul ca ceasul nu este purtat. Atata timp cat ceasul functioneaza in mod continuu, adica se afla la incheietura mainii tale sau se misca constant, acesta se va autolubfiria, ceea ce reduce uzura pieselor ceasului. La randul sau, acest lucru te asigura ca ceasul este la cel mai bun nivel de functionare si ca nu devine inutil in timp;

Citeste si: Haine de sală: 5 piese vestimentare de care ai nevoie pentru fitness

Vei face economii pe termen lung – cand mentii ceasurile de lux intr-o cutie speciala de intors ceasuri asa cum sunt cele de la iUni, nu va trebui sa trimiti ceasul la reparat la fel de des. Autolubrifierea sigura ajuta la functionarea corecta si foarte eficienta a tuturor angrenajelor si tot ce trebuie sa faci este sa il lasi in cutie pana cand il vei purta din nou;

– Cu ajutorul unui watch winder vei proteja ceasul – watch winderele sunt cele care iti ofera si un spatiu foarte sigur pentru depozitarea lucrurilor valoroase.

Unele dintre ele vin chiar cu sertare cu pernuta petnru a te asigura ca ceasul tau nu sta inghesuit sau ca ceasurile nu stau lipite unele de altele, reducand astfel riscurile ca daunele sa apara.

Recomandarea noastra este sa alegi mereu obiecte de calitate pentru intretinerea ceasurilor tale, asa cum sunt cele pe care le gasesti in magazinul online iUni, astfel incat ceasurile in care ai investit sa ramana functionale pentru cat mai mult timp. Doar asa vei putea fi sigur ca de fiecare data cand alegi un ceas din colectia ta de ceasuri, acesta este disponibil si functional.Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.