Euro 2020. Ultimul meci pe Arena Națională, luni seara. Franța, favorită pentru calificarea în sferturiCapitala României găzduiește, luni seara, ultimul meci din cadrul EURO 2020. În meciul de pe Arena Națională, Franța este favorită în fața Elveției pentru calificarea în sferturile de finală ale competiției. Va fi spectacolul sportiv cu cel mai numeros public din România de la izbucnirea pandemiei.


In articol:


Euro 2020. Ultimul meci de pe Arena Națională, întâlnirea dintre Franța și Elveția, are loc luni seara, de la ora 22.00.

Este prima și singura partidă de la București în care se poate atinge 50% din capacitatea maximă a stadionului. Practic, peste 20.000 de spectatori sunt așteptați în această seară pe Arena Națională.

Citeste si: Euro 2021 intră în faza optimilor. Campioana mondială joacă pe Arena Națională

Vaccinare lângă stadion, în ziua meciului Franța- Elveția

Suporterii care vor asista la optimea de finală UEFA EURO 2020 de pe Arena Națională se pot vaccina, în ziua meciului, începând cu ora 10:00, la centrul de vaccinare de lângă stadion,
a transmis Federația Română de Fotbal (FRF). 

Federația Română reamintește că biletele achiziționate după data de 22 iunie, parte din cota suplimentară până la 50% din capacitatea stadionului, pot fi folosite doar de persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2.

Astfel, persoanele care sunt vaccinate împotriva COVID-19 și nu au schema completă de vaccinare trebuie să prezinte și rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore ori rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

Citeste si: EURO 2020: Schimbări majore pentru semifinale și finală. Ce a decis guvernul britanic

Cine s-a calificat până acum în sferturi la Euro 2020

Câștigătoarea meciului de azi de pe Arena Națională se va întâlni în sferturile de finală cu învingătoarea dintre Spania și Croația, într-un meci care se va desfășura la St. Petersburg.

Se cunosc deja două meciuri din sferturile de finală Euro 2020: Cehia- Danemarca și Belgia- Italia.

Sferturile de finală se vor disputa vineri și sâmbătă, 2-3 iulie. 

Antrenorul Franței: Pentru noi este mai bine aici decât la Budapesta  

Antrenorul Franței, Didier Deschamps a dezmințit informația potrivit căreia echipa pe care o conduce ar fi nemulţumită de condiţiile de la Bucureşti, în special de faptul că hotelul unde este cazată este gălăgios.

„Noi am fost primiţi foarte bine, nu ne plângem de absolut nimic.
Nu noi am ales hotelul, UEFA l-a ales, şi pot spune că este foarte frumos, condiţiile sunt foarte bune. Mă bucur să văd atâţia suporteri, din păcate nu am reuşit să facem fotografii cu ei sau să le oferim autografe aşa cum ne-am fi dorit. Stadionul pe care ne-am antrenat ieri 
(n.r.- Arcul de Triumf)  a fost în stare foarte bună, de o calitate înaltă, aşa că nu suntem îngrijoraţi de nimic.

Chiar pot spune că pentru noi a fost mai bine aici decât la Budapesta ca urmare a temperaturii. Chiar dacă sunt temperaturi ridicate şi aici, nu este totuşi la fel de cald ca la Budapesta. Dar revin şi spun că nu pot să mă plâng absolut deloc de condiţiile de la hotel„, a explicat Deschamps, citat de Digi Sport.Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.